Кој ќе ми го објасни ова????

• Креатор на темата BoZiCA
  • Време на започнување
B

BoZiCA

Гостин
Слушајте луѓе мои .Можеби подобро ќе беше темата да е во мистерии, ама ете да ве прашам. Пред некое време јас и неколку мои другари, добивме мнооогу Чудни Смс пораки, пораки испратени од други наши другари за кои сме сигурни дека пораката не е од нив.Пр јас си седев со другарка ми Ана онака лезетски на кафе и во истиот момент порака од неа--- > Кај си што праиш дојди до кај мене и сл. , а она е до мене. Нејзиниот број, пораката пратена од нејзин моб. Го вади моб од чанта, нема шанса, пораката ја нема ни во Сент Итемс. Се чудиме двете. Следен случај другар ми добива порака од запис кој не е мемориран во неговиот моб, непознат број, а излегува порака од Комуналец пишува и нешто мајтап: излезете на улица и сл. Не е важно, а бр не е мемориран во именикот. Или другар друг добива порака од брат му, а овој абер нема. Во еден ден се направија еден куп збрки, и во друштвото имавме 10тина чудни пораки.

П.С. Може ли некој да ми објасни што е работата, мистерија е или има некое програмче на Интернет па можеш да пишуваш пораки на кој сакаш од кој сакаш или како е?
Баш ме интересира...

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
BoZiCA напиша:
Слушајте луѓе мои .Можеби подобро ќе беше темата да е во мистерии, ама ете да ве прашам. Пред некое време јас и неколку мои другари, добивме мнооогу Чудни Смс пораки, пораки испратени од други наши другари за кои сме сигурни дека пораката не е од нив.Пр јас си седев со другарка ми Ана онака лезетски на кафе и во истиот момент порака од неа--- > Кај си што праиш дојди до кај мене и сл. , а она е до мене. Нејзиниот број, пораката пратена од нејзин моб. Го вади моб од чанта, нема шанса, пораката ја нема ни во Сент Итемс. Се чудиме двете. Следен случај другар ми добива порака од запис кој не е мемориран во неговиот моб, непознат број, а излегува порака од Комуналец пишува и нешто мајтап: излезете на улица и сл. Не е важно, а бр не е мемориран во именикот. Или другар друг добива порака од брат му, а овој абер нема. Во еден ден се направија еден куп збрки, и во друштвото имавме 10тина чудни пораки.

П.С. Може ли некој да ми објасни што е работата, мистерија е или има некое програмче на Интернет па можеш да пишуваш пораки на кој сакаш од кој сакаш или како е?
Баш ме интересира...
I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER!!! :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
Некој ми се чини дека ви ги триангулирал бројовите. Тој/таа сигурно ве знае вас и ваште бројки и така го сменил излезот на бројот во тој исти број како и на другарка ти.

Друго стварно не знам шо може да биде :)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
www.thesmszone.com е оваа страничка е многу јака... пишуваш смс-порака и можеш да напишеш од кој сакаш да биде пратена... нема како на другите free sms сајтови да пишува пратена од некој број пр. 20300 и слично и на крајот на пораката да пише реклама за сајтот. Туку пример пишувам број +38970100100 и ако тој број е мемориран во твојот именик и е напишано име... и сум ти пратил порака ќе ти пише дека е пратена од тој број што ти е мемориран во именикот и плус името ќе се појави во пораката горе како си го пишала во именикот. Страничката е лудница, така си праќав јас пораки самиот себе, а бројот од некој другар божем он ми пратил порака и кога ќе се видевме му фаќав сеир т.е. му викав „абе пеер што е поракава од тебе, што си ми штракал“, или пак „абе пеер нели немаш кредит бе, а ми пишуваш пораки“ :lol:
Само лошо е што кога ќе се регистрираш на странава имаш гратис само 2 пораки да пратиш, другите треба да ги купиш... :lol:

SeaGull

Walter
Член од
17 мај 2005
Мислења
763
Поени од реакции
9
Takov virus SIGURNO nema, edino moze da e toa od Internet kako sto kaza pred mene vodkamixx, si prakas od sajt poraka i pisuvas od kogo e. Sto znaci, nekoj od drugarite ve zaebaval :lol:

Nisto posebno.

cYb3rc0re

~ место за реклама
Член од
3 мај 2005
Мислења
914
Поени од реакции
170
Сакате да добиете бесплатни кредити за анонимни и маскирани пораки?

Јас пробав, не успеав директно да се логирам, зашто имаат дневен лимит. Само со покана може да се логирате.

Еве покана за Кајганџии

http://thesmszone.com/?ref=cyb3rc0re

Пријатно зезање.

cYb3rc0re

~ место за реклама
Член од
3 мај 2005
Мислења
914
Поени од реакции
170
Маскирани СМС пораки...

Ако сакате да пуштате СМС пораки анонимно или маскирани (како да се пуштени од друг мобилен), зачленете се на

http://theSMSzone.com/?ref=cyb3rc0re

Испробано е, функционира. Тој на кој сте му пуштиле порака нема појма кој може да биде(анонимно) или мисли дека е од оној чиј број сте го внесле да му го прикаже(маскирано).

Само креативноста е ограничување ако ставите маскиран број. :twisted:

B

BoZiCA

Гостин
vodkamixx напиша:
www.thesmszone.com е оваа страничка е многу јака... пишуваш смс-порака и можеш да напишеш од кој сакаш да биде пратена... нема како на другите free sms сајтови да пишува пратена од некој број пр. 20300 и слично и на крајот на пораката да пише реклама за сајтот. Туку пример пишувам број +38970100100 и ако тој број е мемориран во твојот именик и е напишано име... и сум ти пратил порака ќе ти пише дека е пратена од тој број што ти е мемориран во именикот и плус името ќе се појави во пораката горе како си го пишала во именикот.
Ej брат фала ти многу, то е финтата да знајш, така е, другар ми што не зезаше е откриен и сега има да му се врати под итно, тешко него има да биди. Фала ти уште еднаш многу ептен ми поможи. А тоа на страницата му е глупаво решение, така секој можи да го злоупотреби твојот број и да напиши што сака и до кој сака. ЛЕле глупава страница!!!!!!!

B

BoZiCA

Гостин
cYb3rc0re напиша:
Сакате да добиете бесплатни кредити за анонимни и маскирани пораки?

Јас пробав, не успеав директно да се логирам, зашто имаат дневен лимит. Само со покана може да се логирате.

Еве покана за Кајганџии

http://thesmszone.com/?ref=cyb3rc0re

Пријатно зезање.

Дај не ги лажи браќата, овај линк не е за покана за логирање, ова ти е за ти да добиеш бесплатни пораки. Кој сака нека клика и нека се регистрира и без тој линк исто ви е, пак можете да се регистрирате и без покана.

cYb3rc0re

~ место за реклама
Член од
3 мај 2005
Мислења
914
Поени од реакции
170
Bozice, да, јас добивам бесплатни кредити, па сега кој сака да се зачлени и да не ми даде кредити нека чека 00.00 саат и нека пишува лични инфо што побрзо сатоа што цел свет е лимитиран на неколку (десет, илјада, не знам колку) корисници дневно. Кога ке се исполни, не можете да се регистрирате. Јас пробав така, за денес е исполнет лимитот. Па си побарав на интернет и најдов сајт од кој преку корисникот што го рекламираше се зачленив.

Кој сака директно без да се зеза со лимити и сл. срања ќе го кликне линкот. Тоа е мојот придонес.

Стварно некои луѓе не треба да живеат.
"Нека ми умре и мене козата, ама на сајбер не му давајте 1 кредит (за една порака)".

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Добро, го кликнав линкот, потоа што?
Треба да се регистрирам?

Член од
9 јуни 2005
Мислења
5.982
Поени од реакции
18
I jas probav da se registriram ama nasava Makedonija ja nema na listata :?

cYb3rc0re

~ место за реклама
Член од
3 мај 2005
Мислења
914
Поени од реакции
170
Не е битно, и босна да ја одбереш, телефонот 389 да почне

(389 70/71/75 бројот....)

B

BoZiCA

Гостин
cYb3rc0re напиша:
Стварно некои луѓе не треба да живеат.
"Нека ми умре и мене козата, ама на сајбер не му давајте 1 кредит (за една порака)".
Дај не сери, нема дневен лимит тоа можеш некој друг да лажеш. 10 пати досега пробав да се регистрирам и не чекав да дојде 00 00 саат како што велиш ти!!! Врска нема. Не е работата дека на некој му е криво за твојот 1 единстевен фрее кредит, работата е да не ги лажиш сите форумџии. Напиши вака подобро е:
Кликајте овде за да присоберам кредити

а не за да имате некоја привилегија во логирањето. Врска нема
А за тоа со козата не се секирај, не ми требаат фри кредити, цела улица ја регистрирав!!!!!!!!!

cYb3rc0re

~ место за реклама
Член од
3 мај 2005
Мислења
914
Поени од реакции
170
BoZiCA напиша:
А за тоа со козата не се секирај, не ми требаат фри кредити, цела улица ја регистрирав!!!!!!!!!
Па ради такви ко тебе луѓето ставаат ограничувања.

Уствари тоа ни е во генот, не се трудиме да си ги заработиме стварите. Затоа цела улица ја регистрираме.

Кој нема во главата, има во рацете. И цел град регистрирај го. Јас ке искористам само онолку колку ке заработам.

Kajgana Shop

На врв Bottom