B
BoZiCA
Гостин
Слушајте луѓе мои .Можеби подобро ќе беше темата да е во мистерии, ама ете да ве прашам. Пред некое време јас и неколку мои другари, добивме мнооогу Чудни Смс пораки, пораки испратени од други наши другари за кои сме сигурни дека пораката не е од нив.Пр јас си седев со другарка ми Ана онака лезетски на кафе и во истиот момент порака од неа--- > Кај си што праиш дојди до кај мене и сл. , а она е до мене. Нејзиниот број, пораката пратена од нејзин моб. Го вади моб од чанта, нема шанса, пораката ја нема ни во Сент Итемс. Се чудиме двете. Следен случај другар ми добива порака од запис кој не е мемориран во неговиот моб, непознат број, а излегува порака од Комуналец пишува и нешто мајтап: излезете на улица и сл. Не е важно, а бр не е мемориран во именикот. Или другар друг добива порака од брат му, а овој абер нема. Во еден ден се направија еден куп збрки, и во друштвото имавме 10тина чудни пораки.
П.С. Може ли некој да ми објасни што е работата, мистерија е или има некое програмче на Интернет па можеш да пишуваш пораки на кој сакаш од кој сакаш или како е?
Баш ме интересира...
П.С. Може ли некој да ми објасни што е работата, мистерија е или има некое програмче на Интернет па можеш да пишуваш пораки на кој сакаш од кој сакаш или како е?
Баш ме интересира...