Кој фудбалер ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Najnogo me nervire Becham ... pa moze da se kaze i Ronaldinjo me nervire - zaneslak ...

SIMONA^^ напиша:
Najnogo me nervire Becham ... pa moze da se kaze i Ronaldinjo me nervire - zaneslak ...

I MENE ME NERVIRA BECKAM, A RONALDINHO MOZE DA SE ZANESUVA SEPAK TOJ E NAJBOLJE FUDBALER MU SE MOZHE SFE...
A EPTEN ME NERVIRA I OD REAL MANEKENOV RAMOS (ODVRATEN MI E I POVEKJE KOSATA SI JA MESTI NEGO SO TRCA) BYE BYE:baeh:

Goddess of Chaos напиша:
шо ви смета толку Руни никоаш нема да сфатам...
neznam ni ja rooney mi e faca sho mora da ja vidam koa gleam fudbal zimi se mnogu mi e interesen uopshte ne me nervira

Bekam me nervirase ama sea i onaka ne go biva za nisto taka da ne me nervira:)

Ужасно ме нервира Руни затоа што нон стоп вика фак оф.

Mene me nerviraat fraercinjata-Beckham,Figo,Totti,F.Inzaghi i uste nekoi takvi cepaci sto poise se sekiraat za izgledot nivni mesto da igaraat fudbal!!!
Jas ne vikam deka ne se dobri fudbaleri ama ne mozam da gi podnesam

Figo ne e do tolku kako drugive ama e do nekoj stepen,baska me nervira zosto stalno pagja ko pederce,nema eden duel vo karierata

totti mi ide na zivci 1 zatoas sto mi glumi manekence na teren celo vreme si gi mesti stucnite na depiliranite noze i se kara za sekoja sitnica i 2 FORZA LAZIO

od makedonsko prvenstvo najveke me nervira pejcic od rabotnicki jezda igra dobro ali kopileto provocira nenormalno koga dade gol protiv vardar dotrca do severna-LOYAL FANS i pocna da provocira-ali dobi nekolku upaljaci i plukanici.

najvise me nervira schevcenko.zasto? pa do koga so taa ukrainska frizura . 6 god u milano grad na modata i nikako da se sredi kao seljaciste e. baska nema stil za proslavuvanje na gol. samo so raceno kao da pravi demek tooo. i so usinjana kao slepo kutre e .ete tolku ima uste ama ke se nakurcam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom