Кој е критериумот по кој цениме дали една девојка или жена е добра девојка или е к***а

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
еве во контекст на темава ке дадам мое мислење која е добра девојка: добра е онаа девојка од која нема да се срами дечкото или идниот сопруг, нема да голта кнедли кога ке ја шета низ градот или кога ке се најде во некое друштво, девојка која слободно и без срам ке може да си направи муабет со дечкото или мажот за сопственото сексуално минато, девојка за која никој не ке може да му префрли при евентуална караница, девојка на која децата нема да и ги вреѓаат другите деца затоа што мајка им на времето претерала во некои реботи, девојка за која неможе сенешто ново да излегува од нејзиното минато, девојка чија што историја дава некоја надеж за иднината (иако нели гаранција нема), девојка со која нема да му биде шубе на човек да го помине целиот живот...
--- надополнето: 21 февруари 2012 во 15:13 ---

а дали не е курва и онаа која не го изневерува дечкото ама многу често има нови дечковци па до мажачка ке и се соберат педесетина дечковци а плус уште толку авантурички во периоди кога немала дечко?
Леле, леле!
Ти заслужуваш невидена кучка после која ќе се каеш за желбата што си ја посакал.
Се надевам дека бројката на никот не е бројот на твоите години.

Добра девојка е онаа со која можеш да се смееш, да плачеш, да си играш, да разговараш, да се караш, да ја сакаш до небо, во незијата прегратка со насмевка да го дочекаш крајот на светот.

Курва прогласуваат само завидливите.

B

Black Guard

Гостин
Пред се лојалност,искреност и добронамерност се разбира и јас ќе возвратам соодветно.
јас кажав:D

И плус тоа нема курви туку либерте женски исто како што има либерте машки...едноставно се уќива во сексот,сексот не е само за размножување како наркотик е.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Де бре душо, па имаме бројчаник доле, не ли знаеш... Јас си го ресетирам секогаш кога ќе стигнам до 10
Ништо Неса, треба да си вградиш таксиметар и фискална да издаваш. А он како пазарна инспекција ќе те провери.
Мене ме интересира дали жениве воопшто се вреѓаат од овој термин курва? Кога веќе ја знаете дефиницијата. Цела Македонија курвишта, блазе нас со вакви мажи...

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
нема да се срамам и ке биде ок, тука може да искрцне само проблем доколку некој од тие 5 е некој мој другар, пријател, колега, роднина или сл.
ако била со 5,ќе побара барем уште со најмалку толку до краја живота......батали ако си за сериозно

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Чекај...дали тоа мажите отвориле уште една тема во која се ставаат во улога на судии и одлучуваат која била поштена а која курва ? Да не претерам, ама добри 90 проценти би легнале и ќоро и сакато (секоја чест за исклучоците) и истите тие држат лекции по морал и етика? Читам по темиве, мнозинството се водат според ропачките поговорки "Од бирача нема јебача" и "Ко бира мастурбира" и сега тие ликови ќе ми воведуваат некакви мерила за поштеност ? Да, точно дека секој треба да држи до себе и да има високи критериуми при изборот на партнер, ама тоа важи за двата пола, не само за жените. И на крај, ако некоја девојка не ги исполнува твоите критериуми, нема што ти да ја етикетираш како курва, едноставно најди си девојка која ќе се вклопува во твојот модел на "поштеност" и крај на муабетот.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Чекај...дали тоа мажите отвориле уште една тема во која се ставаат во улога на судии и одлучуваат која била поштена а која курва ? Да не претерам, ама добри 90 проценти би легнале и ќоро и сакато (секоја чест за исклучоците) и истите тие држат лекции по морал и етика? Читам по темиве, мнозинството се водат според ропачките поговорки "Од бирача нема јебача" и "Ко бира мастурбира" и сега тие ликови ќе ми воведуваат некакви мерила за поштеност ? Да, точно дека секој треба да држи до себе и да има високи критериуми при изборот на партнер, ама тоа важи за двата пола, не само за жените. И на крај, ако некоја девојка не ги исполнува твоите критериуми, нема што ти да ја етикетираш како курва, едноставно најди си девојка која ќе се вклопува во твојот модел на "поштеност" и крај на муабетот.
Да. Темата е поинаку насловена, ама целта е баш таа.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Може некоја да имала 1 дечко кога била матурантка и следниот да и биде маж да бидат 10 години заедно, да запознае она некој продавач на зелка со голем кур, и да се ебе со него извесно време. Може мажот никад да не дознае, може некад да дознае... не е битно. Еден мој идиот од другар пред некое време ми вика “жена ми ке иде у Београд ќе биде на свадба тамо роднине некои, нека седи 10 дна, раат ке ми е глава барем ке можу да си палу џоинт кд сакам. А ја ву кажа на жену ми: Жено! тамо изневери ме сс кога сакаш, тој не е изневера, изневера е кд би ме изневерила у мој град овдека, људи да ме зборив, да ме посрамиш... е тга маме ке ти га ебу и физички и психички ке те убију“
:)

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.720
ако била со 5,ќе побара барем уште со најмалку толку до краја живота......батали ако си за сериозно
Си има формули за пресметка на сексуални партнери и неуспешни "несреќни" врски..
Бројот што го кажува мажот пред другарите дели го на 2.
Бројот што го кажуваат жените множи го по 2.

Инаку критериумите се лични, и поради тоа таква проценка може да даваат само мажи, а жените не можат да разберат.

p.s: Еден мој професор од средно, критериумот го нарекуваше "шарени очи". Значи, ќе ја погледнеш жената во очите и ако има шарени очи - курва е.:icon_lol:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.844
Поени од реакции
20.343
Си има формули за пресметка на сексуални партнери и неуспешни "несреќни" врски..
Бројот што го кажува мажот пред другарите дели го на 2.
Бројот што го кажуваат жените множи го по 2.

Инаку критериумите се лични, и поради тоа таква проценка може да даваат само мажи, а жените не можат да разберат.
Секад е така жените ако се ебени повеќе од 1 маж се курви, а мажите да се истурат од ебење жени се најјаките фраери, добро а за да стигнат мажите до фраери и да има поштени жени како ќе ни искочи математикава незнам.

Член од
24 јуни 2010
Мислења
206
Поени од реакции
68
True Story :)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
.

p.s: Еден мој професор од средно, критериумот го нарекуваше "шарени очи". Значи, ќе ја погледнеш жената во очите и ако има шарени очи - курва е.:icon_lol:
Јас имам такви. Баш би сакала некој таков да ме погледне в очи и да ми каже каква сум. :)

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.964
Поени од реакции
8.626
Секад е така жените ако се ебени повеќе од 1 маж се курви, а мажите да се истурат од ебење жени се најјаките фраери, добро а за да стигнат мажите до фраери и да има поштени жени како ќе ни искочи математикава незнам.
Мажите и жените се како клуч и брава.

Ако еден клуч отклучи повеќе брави, тој е супер клуч.
Ако една брава е отклучена од повеќе клучеви, таа за ништо не ја бидува.

Проблемот е само коа бравата ги мења два или повеќе исти клуча а тие појма да немаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom