glasav za night elf, najseksi klasa
inace se zavisi od klasata, poso sekoja rasa ima razlicni bonusi..
ako se raboti za paladin togas Human: Increased mace and swords skill, +5% spirit i tn..
ehe za sekoja rasa ima po nesto
na pr. jas bi zemal gnom kako kaster dwarf kako hanter
ili ork kako warrior itn. itn. ako otvorete na "create new character "
zemete i procitajte od desnata strana 2 del
Najdobra, i najubavo napravena rasa na WoW e Night Elf! Ne da vi se praam pameten tuka ali i glasanjevo go kazuva istoto!!!
Inace pocnav da igram na Laughing Skull, Character name: Meglenov
Night elf glavno poradi Illidan Night elf Rogue T6 so Twin Blades of Azzinoth .LoL.Ni mage ni warlock ne go tepa...Secilata mu davat po 100 shadow i Arcane Resistance.
Od site rasi najmnogu mene licno mi se aresaat trolovi , dvizenjata pari im vredat . No sepak zavisi i so klasa ke bide , na priemr trol ubavo e saman i hanter ... A i moze dedeka se kreira karakterot da si citete od strana bonusite .
Abe deca bre deca nemojte so ovaa igra zasto ke ve umre.Jas toa go imam probano pa zatoa kako iskusen igrac na wow edna od najzaraznite igri vo svetot,moze i najzarazna odvaj me izvadia,zasto ne iskacav od doma i moite roditeli se dogovorile eden den koga jas bev na uciliste da mi go frlat kompjuterot za da jas vise ne igrammm......:pos2:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.