moskva_bojan
Kirk Hammett
- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 470
- Поени од реакции
- 3
znam deka na forumov ima mn. koi svirat gitara pa kazete koja pesna najdobro ja svirite na gitara!!! jas najdobro ja sviram master of puppets-metallica(ali ne cela)
KohlBass напиша:Бушава азбука...
Fatty напиша:a da i Knockin On Heavens Door ke ja zaboraev
Necrophilia напиша:кхм... која песна ја свирам најдобро на гитара? не дека сакам да се фалам, ама полесно ке ми биде која песна ја свирам најлошо на гитара.
неможам да одберам некоја стрикно песна што ја свирам најдобро оти сите си се добри за мене, си ги свирам за себе и за моја душа.
Можам да ти одговорам која песна у последно време највеке ја свирам на гитара... House of the Rising Sun
во сон да ме станеш со мижење би ти ги одсвирел - Једина моја, дон`т крај - од гнр, хаус оф д рајсинг сан... и уште многу други.
Е, неее...! Башка - дер ис а хаус ин љу орлеанс, деј колл оф рајсинг сан, вилл итс бин `д рин оф мени а пјур бој енд гад, и нау им уан... љољ!moskva_bojan напиша:kazi ama pesnata e zakon a?
Ја знам да жонглирам со 3 лимона... Се важи?Mesaja напиша:Оф леле, темава - покажи што знаеш....:icon_roll
Necrophilia напиша:кхм... која песна ја свирам најдобро на гитара? не дека сакам да се фалам, ама полесно ке ми биде која песна ја свирам најлошо на гитара.
неможам да одберам некоја стрикно песна што ја свирам најдобро оти сите си се добри за мене, си ги свирам за себе и за моја душа.
Можам да ти одговорам која песна у последно време највеке ја свирам на гитара... House of the Rising Sun
во сон да ме станеш со мижење би ти ги одсвирел - Једина моја, дон`т крај - од гнр, хаус оф д рајсинг сан... и уште многу други.
И после тоа да ги јадеш и да ги макаш у шеќер...KohlBass напиша:Ја знам да жонглирам со 3 лимона... Се важи?