Која/колку била вашата најкратка врска?

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.282
Поени од реакции
563
два дена ... ама немаше класично раскинување, само поретко и поретко слушање на тел. итн. ... кога ќе размислам можда може таа врска да се рачуна и за една од најдолгите ... не и се знае баш крајот, не можеш точно да одредиш кога бил ...o_O

Doc holidej

I'm your huckleberry!
Член од
6 септември 2012
Мислења
78
Поени од реакции
52
Se opijaniv a i taa bese pijana se gusnavme se ispobacivme,utredenta se razbudivme zaedno i se oteravme u k za saat vreme vo trezna sostojba.

Член од
26 јуни 2012
Мислења
131
Поени од реакции
105
Еден викенд. Во понеделникот, кога се освестив и ја увидев грешката, му раскинав. :)

Член од
14 јули 2012
Мислења
20
Поени од реакции
4
најкратка врска 1недела, ...така ми дошло во моментот и решив да му раскинам..

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
У принцип сум немала кратки врски, но имав една два месеци најкратка..

Дениција

on my eighth life
Член од
17 март 2014
Мислења
241
Поени од реакции
899
Околу еден месец. Сега сме најдобри другари. Не знам чија беше идејата дека би функционирале добро како партнери, но за среќа навреме увидовме дека не бива само за пријатели.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
18 dena :D Na pocetok se bese ubavo , no posle nekako si dozvoli da si zeme pregolema sloboda devojkata, duri i da bide premnogu ljubomorna pa pocna da nareduva vaka taka sto stana premnogu napnato. I morase da se stavi kraj, valjda sfatila nekoi raboti pa veke ne go pravi toa na bilo koj drug :)

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.293
Поени од реакции
7.015
12 дена...се запознавме вечерта,се фативме утре дента(не се познававаме ни 24 часа) и раскинавме по 12 дена поради ненадминливи разлики :D

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Една и единствена кратка врска. Мислам дека беше околу месец дена. Затоа што ми се засвиѓа друг и не ми беше фер да останам со него.

Последно уредено:
Член од
17 мај 2014
Мислења
124
Поени од реакции
214
1 ден ден. Лажам. Една ноќ. Сабајлето кога станав ми текна што направив и одма вртење телефони раскинување. Уште ми се смее кога ќе ми текне на ова. :facepalm:
Деца... :D

Kajgana Shop

На врв Bottom