два дена ... ама немаше класично раскинување, само поретко и поретко слушање на тел. итн. ... кога ќе размислам можда може таа врска да се рачуна и за една од најдолгите ... не и се знае баш крајот, не можеш точно да одредиш кога бил ...
Околу еден месец. Сега сме најдобри другари. Не знам чија беше идејата дека би функционирале добро како партнери, но за среќа навреме увидовме дека не бива само за пријатели.
18 dena Na pocetok se bese ubavo , no posle nekako si dozvoli da si zeme pregolema sloboda devojkata, duri i da bide premnogu ljubomorna pa pocna da nareduva vaka taka sto stana premnogu napnato. I morase da se stavi kraj, valjda sfatila nekoi raboti pa veke ne go pravi toa na bilo koj drug
1 ден ден. Лажам. Една ноќ. Сабајлето кога станав ми текна што направив и одма вртење телефони раскинување. Уште ми се смее кога ќе ми текне на ова.
Деца...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.