Која е причината за сакање?

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
Баш ме интересира кој е првиот момент што ве натерало да засакате некој толку многу без разлика што на почетокот не сте го ни приметиле дечкото.девојката??
еве јас да го скршам мразот:deneae
еден дечко не го сакав ни најмалце кога почнавме да излегуваме.Постојано на заебанција кажуваше дека девојката која што идел долго го изневерила со негов најдобар другар. се додека не ми призна дека тоа било вистина и тогаш дали зошто помислив дека тој зошто се "изгорел" или не знам зошто помислив дека на мене не би ме изневерил:smeshko: и дефинитивно заради тоа се заљубив во него:iopliopp ама се случи баш спротивното:laneke

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
[FONT=&quot]Се додека го сакате некого поради неговите доблести, не е ништо сериозно. Тогаш кога ќе почнете да го сакате поради неговите мани, тогаш тоа е љубов :)
[/FONT]

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
hemija???
drugarka se zaljubila zaso nekoe dete na toj brodot so se nisa,koga zabelezal deka i tecat solzi od vetrot i rekol deka kapkite koi prskaat od moreto i stojat preubavo na liceto
a izgleda toa dete bev jas....

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Pa neznam.. Nemozam da kazam deka ne sum go primetuvala pa posle sum se zaljubila vo nego.. Zaso ova bese ljubov na prf pogled :back:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Па што знам...Ми се засвиѓува некој со некоја постапка што ќе ја направи,со неговото однесување,ако знае како да се однесува со мене - тогаш паѓам.Меѓутоа за да засакам некој,сепак,потребно е повеќе.

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...prichinata za sakanje ja gleam pred se vo toa sto chovekot kako sushtestvo ne e predodreden da zivee sam kao vuk-samotnjak...taka da toa e toa zelba za druzenje i sozivot ili reprodukcija na kraj, bi doshlo nekako toa kako nekoja definicija ...mislam nepostoi chovek sto ne sakal barem ednashka vo zivotot...a i seksot e tuka isto taka da ne zaboravime-prirodna sosem rabota i potreba sto ne e za zanemaruvanje u celata taa rabota....hahahaaaa...pa posle i site bitni raboti za sto vredi da se zivee...e toa.

С

Сатори

Гостин
Нема причина за да сакаш некој...
Наоѓаш убавина во начинот на кој оди...начинот на кој се смее и како се губи чудно некаде во далечината...сакаш да знаеш се, а во суштина нема потреба било што да ти каже.Зошто ти е доволен само поглед, шум, близина на една личност да ти биде се.
Нема причина....нема.

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Нема причина поради која се заљубуваш....Тава да е јасно....

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
Лејди Сатори напиша:
Нема причина за да сакаш некој...
Наоѓаш убавина во начинот на кој оди...начинот на кој се смее и како се губи чудно некаде во далечината...сакаш да знаеш се, а во суштина нема потреба било што да ти каже.Зошто ти е доволен само поглед, шум, близина на една личност да ти биде се.
Нема причина....нема.
pricina e sto go sakas nacinot sto odi,sto se smee toa se onie mali slati nesta so zasakuvame edna nepoznata licnost i taa ni e posle se..:ipkkjaghgs

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Па веројатно ако не сум го приметувала не сум ни сакала да приметам што и кој е. Е се случува момент кога доаѓаат неговите 5минути, некои постапки кои ги прави кои максимално ќе ме воодушевуват, кога во момент ќе се загледаш во некоја негов израз кој... ти се допаѓа, кој те тера да размислуваш... Е тогаш се случува ТОА :) и ако е он како што би требало да биде, фин, забавен, искрен тогаш ете ти љубов :)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Кога ќе сфатам дека се топам додека сум во негова близина, кога ќе почне да ми недостига одма штом ќе се сврти и ќе си отиде, кога во момент на „опиеност“ сум во состојба да кажам дека се би направила за таа личност.:) Кога го гледам во се, кога зборувам само за него, кога и на најмалечка мисла за него чувствувам „ветерници“ у стомак (пеперутки ми звучи излитено :pos:)... Тогаш знам дека го сакам. А од која причина? Не ја знам причината, едноставно така се наместиле коцките... И уживам дури трае. :)

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Кога ке помислам дека во следниот момент може да ми недостига..
Тогаш станува составен дел од мојот мозаик :)

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
pa ne go primetuvav nekoe vreme se dodeka ne mi padna vo oci deka e po nenormalen od mene

The General

A Slight Case of Overbombing
Член од
6 мај 2007
Мислења
478
Поени од реакции
13
Тој е причината, со сите негови мани и доблести, начинот на кој се чуствувам кога сум и кога не сум со него е причината, љубовта што ја чуствуваме еден кон друг е причината...:pipi:

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
Причина за сакање е убавиот газ и да не заборавам д бубис :)

Kajgana Shop

На врв Bottom