M
marko 1996
Гостин
Ја прво коло играм со некој бот(Team 53311)
Sega koga se regestrirav sto ponatamu
Кај и двајцата ботови ве најдоа,брееејјј:bip:Ја прво коло играм со некој бот(Team 53311)
Хаха колку си смешен хахаа :nesvest: Еве ти аплаузКај и двајцата ботови ве најдоа,брееејјј:bip:
Кога ке даваат овие задутре идам на припреми се нервирам ако не ги дадат до утре може гадно да ме заебат утре:nesvest:Кога ке дадат за да местиме тактики за ова ?????
Друже, не се надевај од мене на изненадување, преслаб ми е тимот, иако имам доста во буџет, не се наоѓаат така лесно играчи, ем чекам да остарат више еднаш.ќе биде интересно многу нови фаци има во прва лига! Кој ли ќе биде изненадувањето???
ајде сите сеа да си кажете кои ви се очекувањата 0д новата сезона??/
кој очекувате да биде најголемо изненадување а кој најголемо разочарување????? дајте какви и да било прогнози!
јас лично сметам дека Куманово сериозно е загрозен одд Вујадинович за титулата а не смее да се занемари ни чернобил кој си е веќе докажан тактичар .
Од новите очекувам црвеното ѓаволче да напраи некоја бења и нда помати некои сметки.
јас лично би бил задоволен со 5то место но очекувам се повеќе да се приближам до големата четворка.
и поготово се надевам на 2 победи над мојотлут ривал - братт ми скопје Селтикс!
eh blago tebe jas mora od minus da izlezam prvo:nesum:Јас сум задоволен со опстанок и да соберам 2-3 милиони за другата сезона