Коронавирусот и Кајгана радио

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.242
Поени од реакции
34.556
Добро, името на темата е очигледно заебанција :pos:

Иако, идејата за воскреснување на форумското радио е сериозна.
Во овој период, кога сите сме дома и имаме и повеќе од доволно време за да бидеме креативни, можеме повторно да се забавуваме со музика одбрана од форумџиите, радио емисии, креирање интересни џинглови, подкасти за филмови, совети за здравје (by @bijons) и пензионерски приказни (by @Anco).

Има ли заинтересирани за повторно да дигнеме сервер? :)
@Bidikov

Јас сум ЗА...нешто ново и забавно е правиот рецепт за монотонијата на форумов.(y)

... јас не знам што е тоа, ама одамна сакав да ти предложам да отвориш можност за Кајгана чат на форумот, да си ги мериме таму :D ... ќе му речам на некој член што ми диши на врат....ела бе малку на чато да се разбереме... и таму бла бла, па ќе дојдат и други...па удрииии :facepalm:
П.С.
... камера можност :neetaka:

... јас не знам што е тоа, ама одамна сакав да ти предложам да отвориш можност за Кајгана чат на форумот, да си ги мериме таму :D ... ќе му речам на некој член што ми диши на врат....ела бе малку на чато да се разбереме... и таму бла бла, па ќе дојдат и други...па удрииии :facepalm:
П.С.
... камера можност :neetaka:
Радио кое ќе иде во етер :D

@Acid екстра идеа (y)

Песна по порачка може ли?

Добро, името на темата е очигледно заебанција :pos:

Иако, идејата за воскреснување на форумското радио е сериозна.
Во овој период, кога сите сме дома и имаме и повеќе од доволно време за да бидеме креативни, можеме повторно да се забавуваме со музика одбрана од форумџиите, радио емисии, креирање интересни џинглови, подкасти за филмови, совети за здравје (by @bijons) и пензионерски приказни (by @Anco).

Има ли заинтересирани за повторно да дигнеме сервер? :)
@Bidikov
Додека е некој на "пауза" може и вака:
500.png

Форумската скрипта дозволува. Инаку овие се земени од тука:
На секоја точка може да се одбере локално радио.

Додека е некој на "пауза" може и вака:
Прегледај го приврзокот 241533

Форумската скрипта дозволува. Инаку овие се земени од тука:
На секоја точка може да се одбере локално радио.

Екстра е странава:)

НАКСИ РАДИО :pos: :pos: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: АЈДЕЕЕЕЕЕ МЕ УТЕПАА КО НА РАБОТА КОЛЕШКИТЕ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom