Концерт/настап што најмногу ви оставил впечаток?

Член од
10 март 2007
Мислења
30
Поени од реакции
0
abe vaka so sum gi gledala na site sum si pominala fenomenalno....ama PULSE iako go nemam gledano vo zivo....aaaaa PULSE.....e da sum mozela da odam na toj koncert i nisto povekje ne baram:))))

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Последната свирка на Лелек... Бев преморен, ме болеше глава, неможев да стојам и пак ме натераа да бенгам... Иако после тоа незнаев кај сум цела вечер, вредеше...

dLt-Ed

молчењето е злато
Член од
29 јануари 2006
Мислења
126
Поени од реакции
3
Depeche Mode, 2006 Sofija.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Леб и Сол - Охрид 02.08.2006. :)

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
apocalyptica i whitesnake u skopje i iron maiden u belgrad !

LoveAshlee

I dont have a plan..thats the point
Член од
27 мај 2007
Мислења
475
Поени од реакции
2
Vlado Janevski pred pola godina ... Solzi do kolenici :icon_frow

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Ван Гог и Култур Шок на Таксират 8. Бев таму ради Иги Поп али на овие 2 бенда си поминав 100 пати боље.

Продиџи - ми остави впечаток и вечен печат на моите (тогаш) нови бели патики кои за тие 2 саати се реинкарнираа у старо црно изгазено ѓубре. Али многу јако се исшуткав :)

Леб и Сол, 9 декември 2006 :smir: концертов беше нестварен.. осветлување.. озвучување... музиката.. како у бајка...

и за крај, као најсвеж (да, знам дека ви го качив на к..к.. глава де.. ), најемотивен, и најубав (за мене де.. :) ):
Електрични Оргазам пред 3 дена.... групата ја слушам цел живот, и ова беше.. не знам.. неам зборови :) значи бев у шутките, ме испомаваа, али ништо не ме болеше, не се напив ни капка алкохол, а се ми изглеаше ко у сон...на последните песни се избутав у прв ред, (јајниците и абдоменот ми отидоа на тоа дрвеното.. мамата, уште иам модрици :pos:), Гиле ме глеаше право у очи дури ја пееше Игра Рокенрол Цела Југославија (обично оваа песна не ја свират на настапи, али кај нас не знам зашо ја свиреа :)), после настапот за време на бисовите у позадина идеше Земља од ЕКВ (мојата омилена песна), све беше совршено..... и откако се вратија 2 пати на бис, и заврши настапот, искочив надвор, влегов у кола кај братот на другарка ми што не зема, и си викаме ај да се вратиме, можда ќе го видиме Гиле, пошто ова ни е једина шанса.. и искочивме, стигнуваме до завесата и Гиле у тој момент искочи, и ја ко збунет мисир му викам: Добровече! :kesa: (и у себе си мислам: Кој кретен си Наталијо!) и после се изгушкавме, испобацивме, и немав пенкало за да му зеам автограм, а ни он немаше, и ми вика: Па ова е боље него ли да ти даам автограм, шо се жалиш? :pos: и после напраи уште нешо и то.. и сеа секое сабајле коа ќе се разбудам, прво си проверувам дали сум сањала дека сум била на концертот, или било стварност.. :)

и извинете на долгиов пост, али морав негде да се искажам :pos:

ForFokSake

The Only Thing To Fear Is Running Out Of BEER !
Член од
26 јануари 2007
Мислења
429
Поени од реакции
0
So ogled na toa shto nema mnogu nekoi naj naj svirki i nastapi ovde jas sepak sum zadovolen i najdobro si projdov na Toy Dolls koa bea u Skopje.Mnogu jak nastap imaa i Losi Deca i Toy Dolls.I apsolutno najdobro si projdov na taa svirka

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
Хмммм...
Дефинитивно SunS на PlagijAt turns 1...
Јас бар веф најсреќниот човек на светот, во тој момент....:back:

П

Паспарту

Гостин
kraftwerk na saem! najextra nesto do sega kaj nas spored mene

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Roger Sanchez na saem, super bese i Lebi Sol gi izdvojuvam kako naj!

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
21 Април 2007, Smut промоција...
Боље свирка амин...

Kajgana Shop

На врв Bottom