Колку сте мрзеливи?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Аман бе, сите овде мрзи невидени. :pos:
Мрзелива сум и јас, ама многу ретко, на пример ко ќе морам да станам рано од сабајле, а премногу ми се спие. И некогаш ако седам пред компјутер, ме мрзи да станам да си направам јадење.
А да. И за на продавница ме мрзи зошто има мнооогу скали за качување.
ap.gif

Bev preterano mrzliv , ali od koga trgnav na terenata i na kosarka , cel den sum hiperaktiven :vozbud::sport1:

Lele mrza sum na momenti alii najcesto ne mi se desava da me mrzi da sednam da ucham ali veke koa ke sednam i koa ke se uhodam mi e ok ne mie dosadno:D

лелееее темава како за мене многу голема мрза сум

Не сум голема мрза ама претежно тука некадеfiksna:

Најмногу ме мрзи да станувам сабајле за во школо,кога лежам некој да ми наредува и мајками кога ќе ми рече среди си го шкафот!
Најмрзелива сум во недела,наутро и кога лежам а треба да станам и да сработам нешто!Исто така,кога сум уморна и кога станувам од спиење!
Не почитувам луѓе што ги мрзи буквално вода да си донесат,да си измијат заби,нозе и раце пред да јадат...

На моменти сум голема мрзе ... ме мрзи да одам да се напијам вода..или пак ме мрзи да станам од фотељја.. ..ретки се оние денови кога мрзата не е активна... може да се деси така на кеејф да бидам и да не бидам мрза али воглавно земено.. да мрза сум.. :(

premalku motorce sum ne mozam bez da cackam nesto dali doma nekoj steker nekoja vrata fioka od zemjodelie do se pecurki beram po lov ribolov so ne masince

не дека сум нешто којзнае колку мрзлив ама нормално има такви моменти кога не станувам за нешто па што сака нека биде.Ама најчесто ме мрзи да
правам семинарски за на факултет.

e pa sea koga vejke se zboruva za mrzlivosta : sve so mi treba e eden carsav i pc, pa ubavo da si se pokrijam so carsavot preku moeto PC i se izoliram od siot ostanat svet!!!! e, toa e bre mrzlivost!

from 1-10 , i get 8 for my lazyness.
абе кога треба да се работи работам, ама кога ке ме фати мрза .........................
Џаба Д Хат

Не сум мрзлива воопшто...баш напротив сакам да имам некоја работа, обрвска, занимација.....

Знам дека многу ме сметаат за мрзива,па и јас сама се сметам за таква,но јас вака ги гледам работите:

Оние работи кои ги сакам,кои ми причинуваат задоволство никогаш не ме мрзи да ги правам.За разлика од нив,оние работи кои сметам дека се досадни,заморни,ме нервираат или сметам дека се безпотребни и тапа - ме мрзи да ги правам.

Што значи дека и не сум баш некоја мрза.

Не се сметам себеси за некоја голема мрза, но има моменти кога ме фаќаат такви "кризи". Поготово за викендите кога треба да учам некој предмет што не го сакам, а уште повеќе кога ќе треба да се пакувам за на некој натпревар. Гргррррр, ми иде што фатам во плакарот, тоа да го ставам:)

da ucam me mrzi i da odam na skolo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom