- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 1.126
- Поени од реакции
- 341
Таман си сега.Јануари 2017 (182/62)
Септември 2017 (182/75) +13 кг
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таман си сега.Јануари 2017 (182/62)
Септември 2017 (182/75) +13 кг
брееее ова испадна сите членови на форумов како џинови, да не сте од Монте Негро нешто?
151/ 47
Јас сум повисока од горе долу многу девојчиња што ги знам, а сум 167.
170 просек на женско не е валидно во државава. Може 160 да си го земете ко просек.
...мислиш жирафаНајвисоки девојки се Босанките и Црногорките дури и по 175/180 цм тераат ... но и машкиот пол им е доста висок преку 180/185 цм !
Но има и наши Македонки особено од помладите генерации доста високи за својата возраст ... некоја уште тера основно школо, а станала како камила колку мене висока !
...мислиш жирафатопка наеднаш да и фрлиш ќе падне доле од што нема координација ниту рефлекси
![]()
... ретки највисоките тренираат нешто (повели прашај) тие ги мрзат пешки да одат, а не да тренираат, а се движат како кифлизатоа они се ракометарки, одбојкарки зошто одма паѓааат![]()
... ретки највисоките тренираат нешто (повели прашај) тие ги мрзат пешки да одат, а не да тренираат, а се движат како кифлиги гледам пред мене секое утро...
...додека не видиш со свои очи, не знаеш кој ја дига прашината !само комплекс имаш што не си малце повисока
183/102кг, а изгледам како да имам 80кг![]()