Колку спиете?

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Hmmm .. veke 3-4 godini si legnuvam okolu 2-3 posle polnok,a stanuvam okolu 1 saat pladne .. edno 10 saata dobri spijam :)

Ali spijam i preku den,si dremkam edno saat vreme :P

V

vlako088

Гостин
Стандардно 6-ест часа ноќе 1-ден денски тоа ми е доволно

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.959
Многу малку, во последниов период навечер не можам да заспијам, заспивам во 5-6 наутро и спијам максимум до 12. Значи ми се собираат околу 6 часа од прилика.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Релативно, зависи од период и слично, генерално малце..

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
9 часа и 30 минути е моето идеално спиење... и коа неам обврски си спијам по толку без разлика коа сум легнал итн. А иначе по 7-8

Tired..

of fаke fаces
Член од
16 октомври 2010
Мислења
150
Поени од реакции
19
Вака кога ми се може, кога немам обврска да станам рано си спијам, и тоа арноо по 11 / 12 саати - спанка сум.
Но, често издржувам и на 5/6 саати спиено.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Многу спијам, а не сакам толку, али не можам. Ако не сум наспана, после цел ден сум ко со влажен чорап да ме плеснале по фаца.
Паѓам, ништо не ми делува.
А пак ако спијам премногу, уше повеќе ми се спие, не знам, многу чудна работа е тоа.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Последно време малку, легнувам во 5-6 и станувам во 13/14. Треба да почнам малку порано да си легнувам

--- надополнето ---

Многу спијам, а не сакам толку, али не можам. Ако не сум наспана, после цел ден сум ко со влажен чорап да ме плеснале по фаца.
Паѓам, ништо не ми делува.
А пак ако спијам премногу, уше повеќе ми се спие, не знам, многу чудна работа е тоа.
Значи и кога си наспана и кога си ненаспана ти се спие :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Последнава недела си легнувам во 5 ч и станувам во 17 ч :) Неможам навечер да заспијам....

Г

Грејвдигер

Гостин
Зависи, ама воглавно многу спијам... не памтам кога последен пат сум си легнал пред 3 часот, а спијам докај 13/14, зависи кога како... ми се има случувано и порано да станувам ако ми ѕвони некој на телефон или на врата и после не можам да заспијам и цел ден сум како да сум удрен со мокар чорап, како шо кажа @la-loca :).

Член од
15 март 2010
Мислења
603
Поени од реакции
1.807
Спанка сум големааа ништо не може да ме разбуди. Вечно сум ненаспана. :smeshko:
Иначе во просек спијам по 10 11 сати

Kajgana Shop

На врв Bottom