- Член од
- 30 мај 2007
- Мислења
- 399
- Поени од реакции
- 1
vaka sega za suma tocno ne znam da vi kazam kolku ide toa licenca da se kupi ama nad 100.000 evra sigurno e potoa da se opremi i se toa da se probiete na pazarot gledaj da otvoris na mesta kade sto nema kladilnici mnogu ili edna maksimum a ne ko so pravat vo eden trgovski 15 kladilnici :nenene: potoa treba malce da se vovede novi sistemi novi moznosti za oblozuvanje eve jas koga sum vo stranstvo sum primetil bas biltenite na svetskite kladilnici imaat tolku moznosti na igra koj kaj nas gi nema da zemes nekolku od tie odma ke privleces tipuvaci toa e problemot kaj nas sve e isto site kladilnici skoro isti koeficienti isti sistemi ako vovedes novosti ke nemas problem vo probivanjeto na pazarot dobri lokacii dobar marketing i bi trebalo se da e vo red a gore so kazuvase za dojavive pa so znam dovolno e da sledite sajtovite za kako se dvizat koeficientite i ke znaete dali treba da ja blokirate nekoja utakmica ali ja ne sum za blokiranje poprvo bi go namalil koeficientot zosto znaete kolku pati pola grad se ima izlazano na demek takvi dojavi sigurni :pos2: a za profit i toa kako e profitabilno da ne imenuvam na eden sopstvenik na kladilnica za minatata godina vkupen prihod na negovata firma koja vklucuva povekje kladilnici niz drzavava i nekolku kafulinja bese 15 mil eura