Една недела еве а денојве ми се ебе ама ме мрзи
Епа една пријателка го имаше ова објавено на вејстбук и така ми текна, баш ме опиша само шо мене природно ми е не сум пиел ништо...времево променливо ми паѓа притисокот изгледа
Gledaj samo da ne padne nesto drugoЕпа една пријателка го имаше ова објавено на вејстбук и така ми текна, баш ме опиша само шо мене природно ми е не сум пиел ништо...времево променливо ми паѓа притисокот изгледа
А то? Нема шанси, Гвуевски че падни то не паѓаGledaj samo da ne padne nesto drugo
Тие со 2 години сакаат на жал да не фатат а на тие со 2 минути им треба Parental Control оти ќе им се распадне кожата од дркањешо се овие екстреми кај сите од 2 години до 2 минути
ahahaha , ne bidi tolku sigurenА то? Нема шанси, Гвуевски че падни то не паѓа
--- надополнето: 17 мај 2013 во 18:35 ---
Сигурен сум а знаеш зошто? Наутро треба да полежувам 5 минути за да можам нормално да изгледам во тој предел а тоа им се случува на тинејџери и деца. Мене чим сега сеуште ми се случува тоа ехееејј ќе бидам горделив старец во иднина, јас ќе умрам тој не умира ахахаahahaha , ne bidi tolku siguren
Dobar si ko taka...ima nadez za tebeСигурен сум а знаеш зошто? Наутро треба да полежувам 5 минути за да можам нормално да изгледам во тој предел а тоа им се случува на тинејџери и деца. Мене чим сега сеуште ми се случува тоа ехееејј ќе бидам горделив старец во иднина, јас ќе умрам тој не умира ахаха
Абе ти ке се ебиш со него или ке решаваш равенки со три непознати.не сум налетала на некој паметен to je
мене не ми е јасно што те интересира тебе што со кого ќе правам ??? мој живот , моја работа , мои одлукиАбе ти ке се ебиш со него или ке решаваш равенки со три непознати.