Колку време сте немале секс?

Red Widow

vintage soul
Член од
17 мај 2013
Мислења
101
Поени од реакции
163
кога тогаш ќе си дојде само , не треба многу филозофирање , јас си кажав што си имав да си кажам .... благодарам , пријатно

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Една недела еве а денојве ми се ебе ама ме мрзи :facepalm:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Епа една пријателка го имаше ова објавено на вејстбук и така ми текна, баш ме опиша само шо мене природно ми е не сум пиел ништо...времево променливо ми паѓа притисокот изгледа :)

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Епа една пријателка го имаше ова објавено на вејстбук и така ми текна, баш ме опиша само шо мене природно ми е не сум пиел ништо...времево променливо ми паѓа притисокот изгледа :)
Gledaj samo da ne padne nesto drugo:sneaky:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Gledaj samo da ne padne nesto drugo:sneaky:
А то? Нема шанси, Гвуевски че падни то не паѓа :D
--- надополнето: 17 мај 2013 во 18:35 ---
шо се овие екстреми кај сите од 2 години до 2 минути o_O
Тие со 2 години сакаат на жал да не фатат а на тие со 2 минути им треба Parental Control оти ќе им се распадне кожата од дркање :D

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
ahahaha , ne bidi tolku siguren:D
Сигурен сум а знаеш зошто? Наутро треба да полежувам 5 минути за да можам нормално да изгледам во тој предел а тоа им се случува на тинејџери и деца. Мене чим сега сеуште ми се случува тоа ехееејј ќе бидам горделив старец во иднина, јас ќе умрам тој не умира ахаха

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Сигурен сум а знаеш зошто? Наутро треба да полежувам 5 минути за да можам нормално да изгледам во тој предел а тоа им се случува на тинејџери и деца. Мене чим сега сеуште ми се случува тоа ехееејј ќе бидам горделив старец во иднина, јас ќе умрам тој не умира ахаха
Dobar si ko taka...ima nadez za tebe;)

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.581
Читам фалбаџии а богами и фалбаџики. Ја нешто со девојка ми се скарав и ова ми е втора недела како не сум добил бонусче. Вчера вечер за роденден добив мал подарок, но не беше тоа она главното, али убо беше, емиии..... т'ка.

Red Widow

vintage soul
Член од
17 мај 2013
Мислења
101
Поени од реакции
163
Абе ти ке се ебиш со него или ке решаваш равенки со три непознати:confused:.
мене не ми е јасно што те интересира тебе што со кого ќе правам ??? мој живот , моја работа , мои одлуки

Kajgana Shop

На врв Bottom