За пребарување ја користам www/torrentpond.com (на него ги има сите јаки ко на примет Btjunkie.com, torrentspy, mininova, isohunt....odnosno site pogolemi)
mn e jako shto nema potreba da ides po strani samo pisues so ti treba и само думиња стискаш и по ред си фаќаш. топ е
бугарска ствар, али ептен е закон. Не планирам никад да ја сменам, само што сеа мислам дека не може веќе да се креира јузер, враќа порака дека лимитот од 500,000 јузери е надминат. незнам , пробајте, јас иам одамна...бугариве стално имаат опасни сидери!
thepiratebay.org, torrentreactor.net, mininova.org, fulldls.com, torrentbox.com, torrentz.com, torrentportal.com и демоноид го користев се додека не го затворија
Некој нека ми препорача добар тракер. Откако го затворија демоноид, приморан сум да се мачам со piratebay и mininova. Денеска едвај со само 10 сидери земав постар филм.
Ако имате reg. кодови за некој така подобар тракер, не би било на одмет да ми позајмите.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.