Кои тракери ги користите?

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
За пребарување ја користам www/torrentpond.com (на него ги има сите јаки ко на примет Btjunkie.com, torrentspy, mininova, isohunt....odnosno site pogolemi)

mn e jako shto nema potreba da ides po strani samo pisues so ti treba и само думиња стискаш и по ред си фаќаш. топ е

Член од
9 август 2006
Мислења
15
Поени од реакции
0
Има ли некој вишак покана за давање за thebox.bz
Исто може и замена за uknova.com
Поздрав

Член од
28 јануари 2007
Мислења
259
Поени од реакции
4
www.zamunda.net

бугарска ствар, али ептен е закон. Не планирам никад да ја сменам, само што сеа мислам дека не може веќе да се креира јузер, враќа порака дека лимитот од 500,000 јузери е надминат. незнам , пробајте, јас иам одамна...бугариве стално имаат опасни сидери!

Janev

2.856
Поени од реакции
58
thepiratebay.org, torrentreactor.net, mininova.org, fulldls.com, torrentbox.com, torrentz.com, torrentportal.com и демоноид го користев се додека не го затворија

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
arenabg.com Еден од најдобрите бугарски тракери, најмногу ми врши работа за филмови, игри и програми..

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Некој нека ми препорача добар тракер. Откако го затворија демоноид, приморан сум да се мачам со piratebay и mininova. Денеска едвај со само 10 сидери земав постар филм.

Ако имате reg. кодови за некој така подобар тракер, не би било на одмет да ми позајмите. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom