Ќе ти бидат блокирани само странскиве канали,сите Македонски канали мора да се прикажуваат бесплатно
Нема да бидат бесплатно Сител 3, Канал 5+, наша тв ...
Само националните МТВ 1, 2,3, ХД, Канал 5, Алфа, Сител, Телма, и локалните зависи во кој град
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе ти бидат блокирани само странскиве канали,сите Македонски канали мора да се прикажуваат бесплатно
Грешка. Сите ТЕРЕСТРИЈАЛНИ македонски канали ќе бидат слободни, сите останати (сателитски) македонски канали треба да бидат кодирани, така да неможе тие да ги гледате, освен ако не си активирате некои од пакетите на boomTV.Ќе ти бидат блокирани само странскиве канали,сите Македонски канали мора да се прикажуваат бесплатно
Да на тие канали помислив само не напишав националните и регионалните канали кои зрачат Терестријално а не и оние канали кои зрачат преку сателит.Нема да бидат бесплатно Сител 3, Канал 5+, наша тв ...
Само националните МТВ 1, 2,3, ХД, Канал 5, Алфа, Сител, Телма, и локалните зависи во кој град
DVB-T рисивер имам на еден телевизор што го немам уклучено на кабловска. Никако не можам да најдам да прави некој search на дигитални фреквенции, да не ми треба некој hardware?
DVB-T рисивер имам на еден телевизор што го немам уклучено на кабловска. Никако не можам да најдам да прави некој search на дигитални фреквенции, да не ми треба некој hardware?
A како ќе ги бараш, на ветер???

Zdravo luge vo sto e rabotata od denes na zulu ne rabotat kanal5 sitel i taka natamu dali e od digitalizacijata ili nesto drugo oko nekoj ima informacii vo vrska so zulu neka mi napise vo sto e tocno rabotata pozdrav.
Toa e za vo MK Za vo stranstvo treba proksyOdi na http://web.maxtv.mk/ tamu imas se.
Toa e za vo MK Za vo stranstvo treba proksy
И јас имам бум ама ги немам тие канали.Кои бријки се каналите?Божем 60 телевизии пријавија дигитализација денес на бум тв и макс нема ниедна нова ! освен на бум што ги додадоа едо,крт,ера,мтм.... Каде се другите ??? кој телевизии ги фаќате вие што имате посебно сет топ бокс ?