- Член од
- 29 август 2019
- Мислења
- 18
- Поени од реакции
- 25
znachi si se omazila za bitanga ti, dobro e shto si se osvetila, chestitki. na prv vpechatok pomisliv deka si edna od tie iskompleksiranite shto sfatila na 30+ godishna vozrast deka nejze i treba mislovno i akciski nekonstanten maz sto ne gi trpi nejzinite kaprici i ne e postojano fin so nejze opsipajki ja so ljubov zatoa shto na zdrava vrska i treba malku ..... iskriЗатоа што бев глупача и си мислев дека во брак ќе го запознавам каков е интимно, не живеевме претходно заедно и не знаев какво говедо е. За 1г исправ толку прљави чорапи од фудбал, измив толку кригли од пиво и поминав толку бесони ноќи кои ме освестија дека син на мајка убав нема да се смени. Брак е меѓу двајца и се конзумира од двајца, ама и обврските во него се на двајца, особено кога имате двајца вработени со фул тајм џоб и приватни бизниси кои си доаѓаат дома и кршат копја околу полн садопер, полна машина за сушење и трошки од ноќните закуски на господин супруг. Јбг, јас пред брак 15г живеев сама малтене и не ми беше баш до бришење туѓи го*ца и чистење по некој.