Кога би биле Бог на еден ден, што би направиле?

J

Johnny Stulic

Гостин
Кога би бил Бог еден ден би рекол тој ден да трае 100 години.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Сите лоши, злобни, лицемерни и себични луѓе би ги преселила на еден напуштен остров, за од наредниот ден светов да е многу поубаво место за живеење. Ќе успеам тоа за еден ден а? :)

ACHQ

hawk
Член од
18 јули 2009
Мислења
702
Поени од реакции
73
Ке уништам се што е албанско грчко и бугарско а потоа ке одам на одмор на марс.

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Ќе го вратам времето и ќе се преиспитам за одлуката да создадам човек.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
кога би била бог на еден ден би направила да има мир во светот:pos2:воа како манекенкине:pos2::pos2:
сериозно се арно не е на арно нема да биде интересно затоа нека има лошо али со мерка, ќе направам да нема гладни луѓе на светов, да имаат сите пари и подеднаква власт и на земјата да владее единство и слобода...

J!M! hEnDrIxXx

Graffiter
Член од
3 мај 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
bi ja napravil cela planeta kako makedonija.... isto taka bi sredil nekoj moj privatni stvari... a i na drugi lugje koj mi se neshto vo zhivotov....

M

M del Mar

Гостин
Да можеме да го враќаме времето назад...и би им подарила повеќе памет на луѓето

I

Intex

Гостин
Ништо. Не би го прифатил тој подарок да бидам Бог еден ден. Едноставно не сакам да имам толку голема моќ и сила, зошто ќе направам некои работи кои не треба да ги направам, кои ќе бидат погрешни одлуки. Кога би имал толку голема моќ би немал контрола самоконтрола, а најмногу во животот се плашам од тоа.

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Јас не би направил ништо, само би надгледувал како се функционира ( може само да си турам некоо паричка под перницата за да ја прекарам економската криза ) :pos2:

†he Exorcis†

Rock n' Roll
Член од
25 септември 2009
Мислења
122
Поени од реакции
3
Како прво Македонија ги добива сите територии на Етничка Македонија и им давам делејт на грците. Е после бидејќи тоа ќе го направам за 1 секунда(пошо сум семоќен нели) за другото ќе размислам и така имам цел ден на располагање.

Инаку сум атеист... =D

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Исто како и типчето над мене, али без тоа “атеист“. Не сум до толку!:toe:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Ништо.
Добро можда планетава ке ја направам многу по зелена. Друго ништо, и онака све би било џабе, супер си е све со целото зло и добро што мора да го има.

Kajgana Shop

На врв Bottom