- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.432
- Поени од реакции
- 4.175
Fala čao priVatnoDouble za denes
Farski Otoci - Litva GG
Avstrija - Norveska GG
Fala čao priVatnoDouble za denes
Farski Otoci - Litva GG
Avstrija - Norveska GG
Далеку е од сомнителна уплата 24+ часа пред старт, лесна мета за арбање текмата. Беса би ја дала утакмицата едино ако веќе сами сакат да испаднат. Инсче ништо повеќе од value bet не е.Вардар утре со Беса двојка?
Има сомнителни уплати а и пуштен е абер да се товари. Очекувам да падне испод 4.50 до вечер квотата - 6.00 моментално.
Ма екс колега кои работи за една кладилница ми пиша сомнителни уплати, затоа и го напишав тоа. Ми прати и некои скриншотови од еден канал каде Вардар и таа една од грчка втора лига 3 + прво беа пуштени а грчката (Кифисиа) испадна...Далеку е од сомнителна уплата 24+ часа пред старт, лесна мета за арбање текмата. Беса би ја дала утакмицата едино ако веќе сами сакат да испаднат. Инсче ништо повеќе од value bet не е.
Гостивар Х2 1.80Ма екс колега кои работи за една кладилница ми пиша сомнителни уплати, затоа и го напишав тоа. Ми прати и некои скриншотови од еден канал каде Вардар и таа една од грчка втора лига 3 + прво беа пуштени а грчката (Кифисиа) испадна...
Не се кладам подолго, само пробував да добијам некои информации.
Последниот пат кога ми пиша колегава за друга утакмица ќарив нешто со брат ми во Спортлајф и од тогаш немам пуштено повеќе од 5 евра.
Прегледај го приврзокот 432732
Најдобрите коефициенти ги дава Mozzart.Далеку е од сомнителна уплата 24+ часа пред старт, лесна мета за арбање текмата. Беса би ја дала утакмицата едино ако веќе сами сакат да испаднат. Инсче ништо повеќе од value bet не е.
Плаќам по 50к без проблем и секогаш плаќам за 1 утакмица, макс два.Sinokja posle nekoe vreme idam da uplatam vo Mozzart, 3 utakmici, vkupen koeficient 5, od Brazil i Meksiko. Uplata 10,000.
Go pustam kodot, mi vika operatorot ne moze da se uplati listot, ne ja dava taa i taa. Ok vikam, ajde mesto nea stavi druga. I taa mi vika ne ja dava, ne moze da se uplati listot.
Aman be Mozzart, koj kur? Tolku marketing, tolku prodavanje muda za kur. Dno od kladilnica, ne mi prifatija tiket za 10,000 sto nosi 50k. Pa sto kur vi se utakmicite u ponuda ako ne gi davate da se uplakaat na pogolema suma, za penzionerite za tiketi od 50 denari? Dno od kladilnica, nikad vise. Sto e najzalno mi izleze listot, a da stignav pred 11 ke mi go pustea vo SportLife bez problem. Zatoa nemat igraci, da im ebam se. Nikad vise ne stapnuvam tamu, zalno e ova. Ne im e prv pat da ne mi prifakaat tiketi i da mi limitiraat uplati
Од што се измори?Na odmor sum vo mkd, nema shansa da vlezam vo nasite kladilnici i da se kladam so 15% danok.
Sakam da si napravam akaunt na b365, dali funkcionira isto kako porano uplata isplata preku NLB Visa kartica od tutunska banka ?