Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Барселона би требало да биде зицер на денот, гледав 3-4 меѓусебни натпревари оваа сезона и во сите Барселона ги изеде. Не постои стил со кој Реал може да и парира моментално на Барселона, појаки се за едно 15 поени.
Ова можеби важи за натпреварите во АЦБ лига и во Евролига, а и ќе важи за наредните натпревари во АЦБ што следуваат. Не го земав во предвид лузерскиот и флоперски менталитет на Барселона секогаш кога се игра на еден натпревар, а победничкиот на Реал, мислев дека сега конечно се спремни да ја прескокнат таа бариера и да ја оправдаат улогата на фаворит и конечно да освојат...

Олимпијакос - Ефес може да се проба и Х, јас ќе го пуштам за 100че, коефициентот е 13, а не постои голема разлика во квалитет, би требало да биде изедначен меч и скоро секоја година на Фајнал Фор се случува да заврши некој натпревар нерешено.

Натпреварот течеше баш така како што пишува во анализата. Една секунда не делеше од ова сценарио, сценариото не се оствари благодарение на Василије "Да волим црно беле" Мициќ.

1653045342252.png

денес морам сингл ова да го пробам,плискова некако не ми е во топ форма, не ја стига секоја топка,не издржува подолги измени годинава, а словенката работи многу од друга страна..........

Denes Hamburg basket 1 ko kukja 1.70

Moze vaka so osnovniot hendikep -2.5.
Ama na pomal vlog, ne im veruvam mnogu.
IMG_20220520_174208.jpg
Автоматски споено мислење:

Ja pojacav uste malku, ako prati nekoj neka e so srekjaIMG_20220520_184024.jpg

Последно уредено:
Lelele kakov seks im udrija Bon na Hamburg vo 4/4. Pepel gi napravija.

Si slusnal za https://chrome.google.com/webstore/detail/ublock-origin/cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm?hl=en
Aman 2022 sme uste reklami vi izleguvaat na strimoj :D

Ovaa e inaku najdobra strana i najpregledna nema nisto nepotrebno, stavi go adonot samo play i rokas

Moze ima i podobri ne vikam ne, ama ne ja menuvam ovaa sto ja spodeliv za niedna. Perfekcija e, 2-3 reklami dava na pocetok toa se samo 2-3 kliknuvanja, potoa strimot e full.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom