Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Е ова е више тема(y).
--- надополнето: 28 април 2013 во 03:46 ---
Е ова е више тема(y).

Сосиедад ГГ, Арсенал ГГ, Рома 1 и т12+, Парма-Лацио ГГ.
Дајте уште нешто што ви е посигурно.

Инаку за утре Арсенал би требало да биде чист 1,само мене срце не ми дава да играм против.Така да ќе го скокнем овој пар,исто мислим дека Палермо-Интер е уште поголем 1,мафија ради:D.

од мене
ница-1 игра со последниот кој е веке отпишан,ако не ги тепаат овие тогаш збогум европа за ница
арсенал-1х во најмала рака нерешено
рома-1 ако сакаат европа оваа победа му е најбитна
палермо-1х не му бега италија б ако изгубат
милан-1 значајна победа за директно во лига шампиони
сосиедад-1х во голема серија на победи на домашен терен
кидерминстер-1 чист кец како солза
келн-1 ако сакаат во бундес лига само победа мора
200 уплата 4900 добивка

На која страна кледате на кои утакмици коефициентот пага на која утакмица има многу пари ставено и сл.

Арсенал-Јунајтед X :свиркам:

Kielce so Metalurg hendikep 1, granica 3.5 ! kolku i da nekjam da igram protiv nashive, mora da se proba ova, golem broj na povredeni ima u metalurg ://

Страна каде што се гледа отсуства на играчи ? Гледам бетинфо цц веќе нема да работи од денеска.
За денеска нешто од овие ќе искомбинирам плус едно ливче и со (скоро) сите..

Рединг - КПР ГГ3+ / Челзи - Свонси 1 / Арсенал - Манчестер ГГ / Ница - Троја 1 / Парма - Лацио 2 / Малага - Гетафе 1 / Витесе - Вилјем II 1 / Травник - Велез 1 / Металург - Ренова 1 / Пантраикос - Олимпијакос 2 / Сосиедад - Валенсија X2 / Фенербахче - Кајсери 1 / Шахтјор - Металист X2 / Базел - Луцерн 1 / Бенфика Б - Арука 2 / Ваљадолид - Севиља 2 и Заглебје - Вроцлав 2

osven Kidderminster posigurni za deneska Valensia GG,Anderlecht GG,Molde GG,Inter GG,Grimsby GG....a moze i istive PPGG za sitno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom