Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
1400 и нешто, одземи данок и ете ти ја добивката.
Се водев според тоа што ми кажа кога постирав во добивка..иде вака

3.57 x 4.2 x 4.6 x 4.6=317
3.57 x 4.6 x 4.6 x 4.6=347

Вкупно 1298ден?

Или пак некаде грешам?

Се водев според тоа што ми кажа кога постирав во добивка..иде вака

3.57 x 4.6 x 4.6 x 4.6=347

Вкупно 1298ден?
Да да добро имаш пресметано, само таа највисоката пресметав дека беше 350 отприлика, а пошо коефициентите ти се скоро исти само помножив по 4 произволно, да не пресметувам.

Охо,хо,хо....:cool:
Пелистер-Турново 2.35:vozbud: у копачка бе друже....:cool:
Кец као Водно....:D
За тие шо не сакаат да ризикуваат тука е уште посигурниот тип 0-2:cool:,посигурен тим за играње на 0-2 гола од Пелистер амин....:X3:
Иако Турново влезе во добра серија,не се лоша екипа,сепак редно е Пелистер да тепа...
4 утакмици неаме дадено гол,редно е да тепаме...
Како ќе тепаме ќе тепаме,ама важно е да тепаме,а ќе тепаме сигурно па сеа видете вие.:pos:
Од другите фудбали:Арсенал,Рома сигурици...
Од ракометите...
Веспрем и Киелце делуваат како сигурни двојки...
Со мала доза на претпазливост кај Киелце,сепак Данкерк е шампион на Франција не е шогоде..
Но сепак нанижаа еден куп порази во ЛШ,не би требало Киелце да дозволи изнедување....
Ла Риоха е добар кец,1.60 таман,ППД Загреб со онаа игра нема шо да понуди,иако и Ла Риоха не е некој тим...
Но ако сакаат сигурен пласман во 1/8 финале мора да добијат денес...
Мотор-Алборг..хен 2...
Алборг е доста непредвидлив,изиграа одлично со Данкерк,и слаби две утакмици дома...
Гледам Мотор го дале фаворит,не е лоша екипа Мотор но не ми делуваат како сигурна домашна екипа..
Изгубија дома со Данкерк...
Алборг има сила да тепа во Украина,во најлош случај да не изгуби со 2 разлика...
Сегед не е за играње,мал коеф има,а Шафхазуен е опасна екипа...
Мислам дека нема да изгуби Шафхаузен со 6 разлика,сериозна екипа се..
И на крај децата на Лино..
Оваа утакмица е најзаебана...
Кил без неколку играчи,посебно без леви бекови Палмарсон и Јиха,без Паличка....
Не знам за Металург,ако играа Ренато и Станиќ и да беше се во ред во клубот хен 1 беше фикс на месецот,ама вака се бива...
Гледам Ренато го пријавиле...:нинџ:
http://www.rkmetalurg.mk/poznati-se-sostavite-na-metalurg-i-na-kil-za-deneshnata-sredba/
Ако игра стариот се е можно...:pipi:
Кил од друга страна е заебана екипа,се мачат во Германското со Ш екипи,се намачија со Мешков,се намачија со Ла Риоха,го сркнаа во Загреб...
Ништо чудно и да го примат денес 4.50 за Металург...:X3:
Ама Металург ми е матен многу,после она шо се случи со екипата не би ги играл макар и со Зомимак да играат...
Посебно шо Лино ја ебава поставата со експерименти од типот напад со 3 средни бека по 185 см...:pos:
И за голови е заебана границата,-50.5...
Но сепак најреално ми е на минус...и самите во Металург се свесни дека само со бавна досадна игра можат нешто да ископаа од овај меч...
Кил без гореспоменатите шутери е лимитиран во напад,Металург ако има свој ден во одбраната и голманите да не бркаат муви би требало да ги задржат на малку голови....

Me влече дуплава шанса на Сиднеј против Вондерерс, @ 2.62 моментално, 1-2 за гостите е.
Домаќиниве многу поконкретни, шутеви, посед, само штета што домашниот голман си даде автогол.[DOUBLEPOST=1413627479][/DOUBLEPOST]3-2 на 10 минути до крајот. И како што обично вика Марфи, само 10Е на картичка.:facepalm:
Поклончиште коефицент.

Последно уредено:
Шо ќе има бомби за денес ќе има, ќе кикснат Арсенал или Рома.
Сити 1, Челзи 2, Дортмунд 2, Леверкузен Х2, Реал мадрид 2
и баерн 1-1

Последно уредено:
Me влече дуплава шанса на Сиднеј против Вондерерс, @ 2.62 моментално, 1-2 за гостите е.
Домаќиниве многу поконкретни, шутеви, посед, само штета што домашниот голман си даде автогол.[DOUBLEPOST=1413627479][/DOUBLEPOST]3-2 на 10 минути до крајот. И како што обично вика Марфи, само 10Е на картичка.:facepalm:
Поклончиште коефицент.

Uste moze da se kladime na bet365? mene i bet365.com i allsport365 mi gi blokiraa :S

Само што сакав да ги пцујам - ја свртеа. И Дортмунд е исто така редно време да тепа па да видиме[DOUBLEPOST=1413573331][/DOUBLEPOST]@stefi-love-cfc дај некое предвидување за викендов.Бтв за репрезентациите (y)
Nekni vide ne me izlaza predcustvoto deka kiksoj ke ima [emoji6] za denes anglicanite se za igranje ama ko ke ima pauzi vaka so reprezentacii ima mnogu kiksoj kaj favoritite taka da ne igraj na golem vlog denes

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom