Килограмите и врската

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Последната врска од 90 кг на 115.Но сега се вратив на 95 планирам пак да бидам 110 до зима :)
Не ми е јасно како можеш да качиш 25 кила за два дена.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
До 5 килограми ако зголеми ќе трпи како тоа ниедно парче облека не ја собира.
Но кога оди преку 7 килограми или да кажам 10 килограми, пред да судиш погледнисе прво во огледало самиот себеси, и донеси заклучок.

Во секој случај партнерот треба да биде искрен и директен, па на крај краева пред врската физичкиот изглед е тој што прв провоцира не е карактерот, ако тој се измени негативно со зголемена килажа, најарно ќе биде добар разговор да се направи.

На крај краева, *беш врска која се заснова само на храна, излегувања само за храна и разговори само за храна.

F

FARANG

Гостин
Пред месец бев 100 кг сега сум 93.5 се зависи до водата и солта и хранта што ја јадам :)

Дај малце образложи што јадеш и тоа водата солта. Стално ставам неколку кила кога сум во Македонија и кажи ако знаеш некој асален ресторан/кафана каде има поздрава храна

S

Stef Bachatero

Гостин
Дај малце образложи што јадеш и тоа водата солта. Стално ставам неколку кила кога сум во Македонија и кажи ако знаеш некој асален ресторан/кафана каде има поздрава храна
Солта задржува вода и ако не се потиш таа останува и креира висок притисок.Затоа се вели да се јаде по малку солена храна.Но ако си активен солта игра голема улога во балансирање на електролитите.
П.С секаде има здрава храна само треба да знаеш како да комбинираш еден пилешки стек и салата е добар почеток :)

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Не судете ги девојките по килограмите зошто ќе почнат тие по сантиметрите да ве судат ;)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Не судете ги девојките по килограмите зошто ќе почнат тие по сантиметрите да ве судат ;)
зато изберете женски со мали раце оти во мали раце секој к.р е голем

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.418
Поени од реакции
4.328
Се е во ред додека човек јаде за да живее. Проблем е кога некој живее за да јаде. И секако дека тежината има влијание на врската. Зборувам за прекумерни тежини не за тоа дека девојката покачила некое кило па може да се смета за елегантно потполнета што некогаш изгледа и убаво и секси. Значи зборувам за качување на килограми кои ке доведат до ситуации да неможеш во темница да разликуваш што е стомак или друго од цицка, за килограми кои ни во фаннтазија не дозволуваат носење сукњи, за килограми од кои самата ке почне да се срами и да го гаси светлото...... Кога ке дојде до такво претерување со килограмите секако дека тоа ке влијае на врската- такво нешто воопшто не е убаво за око а тоа што не е убаво за око нема да те привлекува и за секс. Ако претходно гордо си шетал згодна цурица во сукниче и сите се вртеле и воздивнувале на неа а сега пак сите се вртат ама за да се почудат и насмеат нема да ти биде воопшто убаво. Да не зборувам за подвиожноста во креветот...... Сето ова важи и за машките. Затоа сметам дека секој треба да внимава на килограмите и да не се оопушта во удобноста на врската па дури партнерот да му биде и мотив за да ослаби ако се претерало со килограмите. Смешни се оправдувањата дека ако ме сака ке ме сака и оваква дебела. Да, ке те сака ама нема да биде со тебе или ке биде со тебе ама сексот ке биде на нула и ке се срами од тебе. Затоа јадете за да живеете а не живеете за да јадете.

Џ

ЏинЏер

Гостин
Никад не ми префрлил дечко ми за тежината или било што друго во врска со мојот изглед. Океј, ја сум сама свесна дека имам некое кило повеќе и тенденција кон здебелување, па кога ќе се приближам кон одредена граница веднаш преземам нешто во врска со тоа, но тоа пред се го правам заради самата себе, за да се осеќам удобно во сопствената кожа, а не заради тоа што така ми налага статусот 'во врска.' Се слагам дека жените (па и мажите) во подолги врски знаат да се запуштат што се однесува до физичкиот изглед, и тоа е погрешно, ама од друга страна, 5 кила + баш и не играат некаква улога во врската, зар не? Се додека не е драстична промена, не би требало да претставува проблем.

Kajgana Shop

На врв Bottom