Квалификации за европските натпреварувања

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Па нема публика, нека не постои...сега моментално постои само за газдата и за играчите кои само гледаат плата да земат....та Металург та Работнички...
Едноставно нема притисок нема желба, немаат име, немаат душа, немаат срце.
Toгаш не треба да постои ни ПМФЛ. Воопшто фудбалот.
Прееска додека ја гледав утакмицата, мене ме фати срам колку не знаат кај тераат некои играчи.
А кога ќе има резултати, некои по значајни успеси, публиката без разлика дали навивачи или обичен гледач, сама ќе си дојде на стадион и ќе знае дека ќе гледа фудбал, а не дремење.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.152
Поени од реакции
8.122
Toгаш не треба да постои ни ПМФЛ. Воопшто фудбалот.
Прееска додека ја гледав утакмицата, мене ме фати срам колку не знаат кај тераат некои играчи.
А кога ќе има резултати, некои по значајни успеси, публиката без разлика дали навивачи или обичен гледач, сама ќе си дојде на стадион и ќе знае дека ќе гледа фудбал, а не дремење.
Па се котат такви екипи, најлесно е за газдите да фрлаат пари каде што нема притисок од навивачи или слично.

А тие во Вардар играчи ќе немаат проблем и да не им даваат плата бидејќи играат за навивачите. :rolleyes:
6-7 години Металург се истури од пари давање за играчи и пак нема титула освоено..Вардар од една година со далеку послаби играчи стана шампион.

.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Па мислиш дека некој ден на Минчо нема да му скурчи да фрла пари?
Како што му дојде на Трифун преку глава, истото и на овој ќе му се деси, само што изгледа без титула ќе бидне.

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.505
Поени од реакции
2.424
Па мислиш дека некој ден на Минчо нема да му скурчи да фрла пари?
Како што му дојде на Трифун преку глава, истото и на овој ќе му се деси, само што изгледа без титула ќе бидне.
Уште да стигнат и Металург да играат со Дебрецен, Болтон или Работнички нека престане да фрла пари...

Инаку скоро цел натпревар го гледав. Поголема катастрофа од фудбал не сум гледал до сега. Едноставно играчите не се мрднуваа од своето место, како да не трчале 10 години, не знам дали е до тоа што ич не им е гајле дали ќе победат или не, или пак едноставно толку се физички подготвени. Ова е очекувано по изјавите на тренерот дека „сме аутсајдери“... Епа дечко, со таква филозофија цел живот ќе гостуваш во Боговиње, Џепчиште итн.
Се надевам дека со оптимизмот што го имаат Тетекс далеку ќе стигнат.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ќе има денес пренос од Тетекс- Пјуник?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.879
Осеќам денес Тетекс ќе ги демолира Ерменциве :icon_mrgr:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.401
Очигледно и Турново ќе испаѓаат иако е рано уште сега да се зборува, но Судува играат подобро и поведоа со еден прекрасен гол. Играчите на Турново се тотално изгубени. :facepalm:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Ајде Турново уште едно голче и со една нога понатаму.

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
Очигледно и Турново ќе испаѓаат иако е рано уште сега да се зборува, но Судува играат подобро и поведоа со еден прекрасен гол. Играчите на Турново се тотално изгубени. :facepalm:
Дај линк бре :icon_mrgr:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.401
Дај линк бре :icon_mrgr:

Еве
--- надополнето: 4 јули 2013 во 19:23 ---
BRAVO Turnovo , sosema zasluzeno izramnija i mnogu podobra igra .

Со црвените дресови играат Турново.

Каде виде подобра игра кога топка не фатија играчите од Турново. Не знам ни како израмниле, нетот ми падна.

Kajgana Shop

На врв Bottom