Кинеш патики од што даваш толку многу головиBilo kade,vo strashna golgeterska serija sum![]()
Сигурен сум јас, се глупирам само.Ако некој не е барем 90% сигурен дека доаѓа нека не се пишува бидејќи некој што ќе сака да дојде нема да го стори тоа ако се пополни списокот.
Муабетот ми е да направиме 3 екипи и пример влечиме кои две да играат прво, а третата да чека победник. Ако закажеме саат и пол термин би се изиграле 3 натпревари по 30 мин секој со секого, ако закажеме 2 тогаш 3 пати по 45.Абе а да пробаме 8 на 8 да играме на теренот на Работнички, зашто глупо е вака една екипа да чека еден саат да изиграат двете, па после изморени нема да можат да играат уште една утакмица. Најубаво е сите од еднаш да играме.
Интересна идеа, може вака.Муабетот ми е да направиме 3 екипи и пример влечиме кои две да играат прво, а третата да чека победник. Ако закажеме саат и пол термин би се изиграле 3 натпревари по 30 мин секој со секого, ако закажеме 2 тогаш 3 пати по 45.
Или уште една уште подобра по мене идеа е да се влече кој ќе игра прв и да третата екипа влегува со победникот. И после екипата што ќе победи повторно останува се додека не изгуби.Интересна идеа, може вака.![]()
тебеDaj be ,ne mu se brani li na nekoj![]()
Прошлата година неколку утакмици ги изигравме на Работнички и баш беше ок, добри утакмици паѓаа. Ако имаме барем по една замена, се трпеше со кондиција па дури и да паднеме не е страшно а ќеифот е многу појак него во МонданоМуабетот ми е да направиме 3 екипи и пример влечиме кои две да играат прво, а третата да чека победник. Ако закажеме саат и пол термин би се изиграле 3 натпревари по 30 мин секој со секого, ако закажеме 2 тогаш 3 пати по 45.
Инаку и јас сум за на работнички ама тешко кој има толку кондиција за таму.