Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Леле шо е ова и мене ме фати мерак сеа :D

Ај рачунајте ме и мене ако не, секако сте 100 и еден човек, па и да ве заебам нема да осетите. :D

1. @@RickyLFC9
2. @@Red John
3. @@Epsilon
4. @@The Edge^
5. @@INFERNO`
6. @@Незнаен Јунак
7. @@Fastforza
8. @@KembaW
9. @@Peja989
10. @@ob1
11. @@Del Piero best 10
12. @@TheWhiteMamba (голман)
13.@@Артиљеро
14.Dr.house
15. Kaiser
16.ManUtdChampions

p.s. да бидам против Рики обавезно, да се чуваме :D

Последно уредено:
Член од
26 октомври 2008
Мислења
615
Поени од реакции
377
Ако некој не е барем 90% сигурен дека доаѓа нека не се пишува бидејќи некој што ќе сака да дојде нема да го стори тоа ако се пополни списокот.

C

Castiel

Гостин
1. @@RickyLFC9
2. @@Red John
3. @@Epsilon
4. @@The Edge^
5. @@INFERNO`
6. @@Незнаен Јунак
7. @@Fastforza
8. @@KembaW
9. @@Peja989
10. @@ob1
11. @@Del Piero best 10
12. @@TheWhiteMamba (голман)
13.@@Артиљеро
14.Dr.house
15. Kaiser
16.ManUtdChampions
17. Castiel

O

ob1

Гостин
Абе а да пробаме 8 на 8 да играме на теренот на Работнички, зашто глупо е вака една екипа да чека еден саат да изиграат двете, па после изморени нема да можат да играат уште една утакмица. Најубаво е сите од еднаш да играме.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Ако некој не е барем 90% сигурен дека доаѓа нека не се пишува бидејќи некој што ќе сака да дојде нема да го стори тоа ако се пополни списокот.
Сигурен сум јас, се глупирам само. :D

Иначе како ќе се игра сеедно ми е бидејќи секако неам многу кондиција, па нема да ми дојде лошо да пододморам. :D

За во недела е муабетот така?

Член од
26 октомври 2008
Мислења
615
Поени од реакции
377
Абе а да пробаме 8 на 8 да играме на теренот на Работнички, зашто глупо е вака една екипа да чека еден саат да изиграат двете, па после изморени нема да можат да играат уште една утакмица. Најубаво е сите од еднаш да играме.
Муабетот ми е да направиме 3 екипи и пример влечиме кои две да играат прво, а третата да чека победник. Ако закажеме саат и пол термин би се изиграле 3 натпревари по 30 мин секој со секого, ако закажеме 2 тогаш 3 пати по 45.
Инаку и јас сум за на работнички ама тешко кој има толку кондиција за таму.

O

ob1

Гостин
Муабетот ми е да направиме 3 екипи и пример влечиме кои две да играат прво, а третата да чека победник. Ако закажеме саат и пол термин би се изиграле 3 натпревари по 30 мин секој со секого, ако закажеме 2 тогаш 3 пати по 45.
Интересна идеа, може вака. :)

Член од
26 октомври 2008
Мислења
615
Поени од реакции
377
Интересна идеа, може вака. :)
Или уште една уште подобра по мене идеа е да се влече кој ќе игра прв и да третата екипа влегува со победникот. И после екипата што ќе победи повторно останува се додека не изгуби. :) секоја утакмица би била по 20 мин. Мислам дека ќе има повеќе мотив за игра и надигрување.

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.552
Поени од реакции
2.267
1. RickyLFC9
2. Red John
3. Epsilon
4. The Edge^
5. INFERNO`
6. Незнаен Јунак
7. Fastforza
8. KembaW
9. Peja989
10. ob1
11. Del Piero best 10
12. TheWhiteMamba (голман)
13.Артиљеро
14.Dr.house
15. Kaiser
16.ManUtdChampions
17. Castiel
18. Cthulhu^
Само пишете у скоро време дали ќе се игра у балон и у колку точно саат, за да си планирам.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Инаку и јас сум за на работнички ама тешко кој има толку кондиција за таму.
Прошлата година неколку утакмици ги изигравме на Работнички и баш беше ок, добри утакмици паѓаа. Ако имаме барем по една замена, се трпеше со кондиција па дури и да паднеме не е страшно а ќеифот е многу појак него во Мондано :cool:.

Kajgana Shop

На врв Bottom