- Член од
- 22 декември 2023
- Мислења
- 231
- Поени од реакции
- 216
Нов а кој ти е по редЗашо за тебе да ги правам ?
Нов а кој ти е по редЗашо за тебе да ги правам ?
Дај боже да е такаСеа… како да ти кажам, дали оддоколу, дали директно.. ќе боли малце..
Стисни заби, ќе помине!
За фан-клуб Челзи се враќа ваму! Не за тебе..
Хехех колку си јак еј ме пукна од смеење пустиот да не пукнеш.Немој Наде, не биди педер.
Дојди за инат на сите!
Па макар и да седиш покриена со јакните во друга соба…
Така де…Не навивам за Челси.... Навивам за Нотигнем Форест.
Која од личностите во тебе го пишува ова?Кај мене дома има посебна просторија (соба) само за јакни ставање и кондури. 40 квадрата соба. Немаш гајле.
Ако си гледала МТВ(ем ти ви) Крибс ќе знаеш...
Во мајами нига имаш соба за јакни и кондури? Што си ти црнец на печалба од Босна со балканскиве адети?Црнечката верзија. Од Мајами Хит.
Лелее луд чоек си
Не ја пали да доаѓа кој ќе ја трпи.Ќе ми се залепи нема да можам да ја избркам.Види ја каква е дома ќе ми дојде и маж ќе остави и се, на крај ќе ја пријават за изчезната ќе ја пишувате во темите "исчезнати лица"ај бе не филозофирај, дои на собиранка... Не се праи Џенифер Лопез.
Само со префинети дами и господа одам на собиранки. Со ова друштво собрано, со овие муабети, поминато е до префинетост само. Што ќе правиме муабет исто па исто, мажот на онаа, децата, тешко на тој со неа цццц, разводи, па селски навреди... Не, фала, знам дека очајно посакувате да сум таму, ама не, ви благодарам. Кисче топ сте.ај бе не филозофирај, дои на собиранка... Не се праи Џенифер Лопез.
Батали… немаш толку пари…Аааа да не сакаш во Париз да те носиме на романтична вечера? Со префинети ДАМИ И ГОСПОДА
Нема да се нафане. Не.Евентуално сите да собереме, кој 30, кој 50 еура.. кој колку има..
Се на куп! Па ако се нафане..?!