Decki, hi Tri i pol godini me setaa ko bolno pile po psiholozi...Gestalti, psihodrami, bla, bla...Se nekoi seznajkovci (u stvari, seznajkovki, zenski bea povekjeto) so mi filozofiraa i izgledaa ko metla da goltnale A mene se poloso i poloso mi bese, anksioznost, depre, gnev.. I onaka, sosema slucajno pravam muabet so tipka od maalo, mi veli na psiholog odela u Gjorce, zenata bila out of this world. Devojkata ima seriozni sranja doziveano u detstvo, mnogu kosturi u sifonjerot ima, ne daj boze. Da ne ja tupam, muabetot mi e deka cisto od ljubopitnost resiv da odam kaj zenava i...op! Finally! Mesec i pol odam na seansi, ednas nedelno, da imav pari sekoj den bi odela Ne e ni skapa, ne se drzi do minuta, ne dzirka na saatot, moite seansi site dosega bea otprilika po 1h:15 do 1h:30. Pocnav da ja namaluvam i Eliceata, ke ja mavnam od glava, jeeeeeee Dodusa, me primi preku vrski, inaku ne znam kolku se ceka kaj nea, ama prirodna e, otkacena, pristapot i e fraerski, a sepak ostava vpecatok deka navistina i e gajle. So znam, terajte si so svoite, jas mojata ne ja menuvam za nikogo! I eden sovet, ako ne osetite barem malce raat vo teloto posle nekolku seansi kaj psiholog - ne frlajte pari! Kamo da go znaev ova i porano....