Веќе нема, али дојди заедно ќе правимеАне мори, ќе ме ставиш во мисла сега. Нема да знам за кого да гласам. Како би ти дошла на вечера сега одма...
Веќе нема, али дојди заедно ќе правимеАне мори, ќе ме ставиш во мисла сега. Нема да знам за кого да гласам. Како би ти дошла на вечера сега одма...
Да не бев едно 150 км далеку од тебе, ќе дојдев.Веќе нема, али дојди заедно ќе правиме
Мор оти да не гласаш?Стај! И ти и Кафето. Заебете нѐ. Пак нема да гласам.
Затоа што нема опција да гласаш за повеќе луѓе. Ќе морам да одам на еци - пеци - пец.Мор оти да не гласаш?
Виј шубав коефициент кладов.
Стај! И ти и Кафето. Заебете нѐ. Пак нема да гласам.
Си се тешам ради брчката на челото и двете бели влакна.Нејќам. Ме викаш тетка.
Пола беа твое дело да не се заборавиИ @Pillow Queen; нека стави шпагети, она одлично ги прави. Може нема да се карбонара, али повкусни немам јадено. Мало покажи се!
Секако и онака имаше за цело маало шпагетиПола беа твое дело да не се заборави
Google like this..Во случај да најдам слободно време и јас ви се приклучувам во натпреваров
Бисеро моме бисеро,пуна си бисерчињаТамам време.
Прв пат ќе го правам рецептов.
Тоа значи дека викендов ќе играм у гости.
Ајмо народе, коефициент 5,1.
Уф Ане, ако имам време викендов, не ветувам ништо. Мада многу конкуренција неделава, башка и дебитанти има многу. Да им дадеме простор и они да се покажат што домаќини се.Ајде Кафе, Бубамаро ве чекам. The more the merrier! <3
Исто и Виндфакер... да не те налутивме нешто па не сакаш да не‘ дружиш повеќе?
Јас не учевствувам во натпреварот овој пат, затоа не гласаpearl напиша:Мор оти да не гласаш?
Виј шубав коефициент кладов.