Кафичите во БИТОЛА

Член од
21 април 2006
Мислења
612
Поени од реакции
11
Како ви поинува ноќниот живот во Битола?
Каде излегувате најчесто

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
HARD ROCK NAJVISE ALI NE SUM OD BT JAS:))

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Па на секого му е досадно секаде ако не ми е нешто погодено односно не е во расположение. Додека Битола има доволно да нуди кафичите се ок и се разбира Инфинити е СУПЕЕЕЕР

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Ima vakva tema kako so rece Volkswagen i tamu se kazuvas ena siroko na dolgo za ova :)

ЦРВЕНОКОСА

нескротлива
Член од
19 февруари 2007
Мислења
382
Поени од реакции
9
минатиот петок бев во расчекор ама тапаа беше-десетина 15-годишни битолчанки разрипани по скалине и тоа... уствари се шмекнав со еден тип ама ми се виде нафуран некако... абе охрид си е охрид

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Ama ВПШ(ваша последна надеж) е најдобро место мислам :)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
ЦРВЕНОКОСА напиша:
минатиот петок бев во расчекор ама тапаа беше-десетина 15-годишни битолчанки разрипани по скалине и тоа... уствари се шмекнав со еден тип ама ми се виде нафуран некако... абе охрид си е охрид
А шо во Охрид да не нема охриѓанки разрипани или само си седите вие настрана и не уживате ами молчите во секое време. И ако не сакаше да видиш 15-годишни шо не ојде во инфинити, или не те примија :poss: .

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
sm1le напиша:
ne sum od bitola ne znam:baeh:
Е па шо пишиш?! Лоол. Приземји се дете,ќе ти бришат мислења,па ќе се чудиш. :helou:

Последно време Гете највеќе. Ја исфилтрираја музиката конечно и супер журки има сега.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Da da gt ludila e sega :)

Член од
6 март 2007
Мислења
66
Поени од реакции
0
Imam slusnato za nokniot zivot vo Bitola i bil mnogu dobar a isto taka i kaficite

Kajgana Shop

На врв Bottom