Луѓе, ај ако може некој да ми објасни како се игра бељот, многу сакам да научам да играм, ама многу ретко да најдам човек што воопшто слушнал за бељот, а не па да знае да игра.
kent,hant,kanasta,makao,crni pop,kontra,tablanet,poker(so moite braka,im gi sobiram parite LOL).ama najinteresna mi e crni pop i ne zaradi igrata zoso treba da gi crtas lugjeto so gubat po liceto i dr gluposti
уф обожавам да играм карти, последнава година нон стоп игравме карти во училише и тоа макао и често имавме несогласици со Сени прегеска игравме макао со другарка ми и брат и и ги растурив хахах многу добар начин за забава во жешкиве досадни летни денови
порано многу играв сега подбацив малку - со друштвото со кое сум не се некои по картите. Инаку играм реми, табланет џандар збира, макао - тоа што ми останало од порано во глава.
знам доста игри: Хант, Покер, Кент, Макао, Табланет(иако имам малце подзаборавено), Пасијанс...хм, Војна(LOL)
инаку играм со другариве обично на плажа(најчесто покер) и се доста добра занимација кога немаш на шо да трошиш време..
Игравме хант скоро цело лето лол иначе знам и други игри: покер, белјот, макао, реми, џандар збира, табланет, кент, па дури и магарац лол лани летото игравме магарац беше лудо и незаборавно
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.