Карти!

Член од
31 март 2007
Мислења
74
Поени од реакции
0
na leto se tepa beljot po pivo .... ali samo nekade na odmor , vikend i takvi stvari ..

Tanurovski

How you doin'
Член од
21 јуни 2007
Мислења
56
Поени од реакции
4
Луѓе, ај ако може некој да ми објасни како се игра бељот, многу сакам да научам да играм, ама многу ретко да најдам човек што воопшто слушнал за бељот, а не па да знае да игра.

Член од
4 август 2007
Мислења
60
Поени од реакции
1
kent,hant,kanasta,makao,crni pop,kontra,tablanet,poker(so moite braka,im gi sobiram parite LOL).ama najinteresna mi e crni pop i ne zaradi igrata zoso treba da gi crtas lugjeto so gubat po liceto i dr gluposti

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
уф обожавам да играм карти, последнава година нон стоп игравме карти во училише и тоа макао :D и често имавме несогласици со Сени :) прегеска игравме макао со другарка ми и брат и и ги растурив хахах многу добар начин за забава во жешкиве досадни летни денови :)

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Играв карти во школо кога не фати еден професор кај директорот . . .долга и широка и од тогаш не сум играл :)

Член од
23 јули 2007
Мислења
115
Поени од реакции
0
хант играм најчесто, ама само кога другарките ке дојдат кај мене.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
порано многу играв сега подбацив малку - со друштвото со кое сум не се некои по картите. Инаку играм реми, табланет џандар збира, макао - тоа што ми останало од порано во глава.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
знам доста игри: Хант, Покер, Кент, Макао, Табланет(иако имам малце подзаборавено), Пасијанс...хм, Војна(LOL)
инаку играм со другариве обично на плажа(најчесто покер) и се доста добра занимација кога немаш на шо да трошиш време..

Unstoppable

Баниран
Член од
27 јануари 2007
Мислења
702
Поени од реакции
0
Игравме хант скоро цело лето :) лол иначе знам и други игри: покер, белјот, макао, реми, џандар збира, табланет, кент, па дури и магарац :) лол лани летото игравме магарац беше лудо и незаборавно :)

Член од
26 август 2007
Мислења
65
Поени од реакции
0
бељот и бриџ иако има и други ТОП игри со карти

Brutal

Enemy Of God
Член од
27 март 2007
Мислења
168
Поени од реакции
3
Хант,бриџ,табланет,покер,макао..Мада карти играме со друштво само коа ке ни дојде преку ... од ПЦ ,или коа ептен нема шо да се праи..

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Igram cesto Texas Holdem Poker so drustvo. Duri i cipovi si kupiv za taa prigoda. Si kupuvas cipovi za kolku pari sakas i cepas cela vecer.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ја у последно време играм Кент и Покер, особено Покер почнав да играм многу..и то е то!

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Порано многу играв карти, сега поретко. Иначе најчесто игравме кент, брич, макао и рипче.

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Обожавам бриџ и кент. И добро ми иде :)

Kajgana Shop

На врв Bottom