Иако темава има директен наслов, добар дел од тие што пишуваат премногу апла ја сфаќаат процедурата на одвивањето, па има коментари од типот нема шанси па кој сака нека е итн..
Значи прво да расчистиме. Дејствието не се одвива оди фраерот кај неа и и вика шццц мала знам дека имаш дечко ама сакаш да те превземам од него?
Тоа се одвива на многу суптилен начин.
Рандом женска е зависна од 2 работи: флерт и шопинг па ако сака Бред Пит нека и е маж а Џорџио Армани татко.
Ќе ја начека Трајче, Петко, Станко на фејсбук, автобус, фризерски салон...
Еј кај си од кога те немам видено. Еве сум кај си ти, си подослабела, супер изгледаш (во овој момент нејзе и светнуваат очињата). Абе не те гледам на рап журки веќе а одеше секогаш. Абе знам ама дечко ми не е по тоа па не сум била. Епа јас имам гратиси за вечер, ако си за дојди. Таман таму ќе бидат и Митра, Перо, и Параскева не те виделе. Ај ќе размислам па ќе ти кажам (класика женски одговор). Во себе си вика еј не сум го видела одамна, имаше некој флерт ама ништо страшно, па шо има врска ќе излезам вечер и така не сум била на рап одамна. Ќе излезе таа вечер и супер ќе си помине. И после ќе се чујат пак. Еј супер си поминав се изнаиграв се изнасмеав. Еј и јас исто, треба пак. Многу беше убава вчера...
И лека полека, клопчето почнува да се одмотува па дури и таа што викала не јас имам супер дечко next thing you know се наоѓа во полупознат стан со пенис во уста.
Колку пати само сум гледал што прават девојки во клубови кога ќе се зберат на лејдис најт аут, демек вечерва излегуваме без дечковците или во стилом вечер излегуваме само друштвото од средно/факултет/работа, на тие збиранки сум бил и јас оти сум им колега, другар од средно, факултет. Машала деколтиња, квазилезбејско играње на подиум, замуабетување со познати и непознати некоја чашка плус... Навидум се безболно, мада не знам колку нивните дечковци ако улетаа во тие моменти ќе се осеќаа сеедно. И тука се доаѓа до некоја граница која е многу тенка па не знаеш што проаѓа а што не, во такви моменти на еуфорија и вжештена атмосфера.
Женско на секои два дена мења фризура, се фарба, се шатира, го преполнува веќе полниот петокрилен шифоњер, мења шминки, минки итн... а не па флерт да одбие тоа за нив е триумфално докажување на сами себеси нешто што ги прави горди-нивниот успех кај мажите. Girls just wanna have fun. За нив не постои чест, достоинство, образ. За нив постои само она што во дадениот момент ги прави задоволни. Ако се они задоволни ондак е исправно.
Па и зафатена да е, се што ти треба е малку трпение, фин однос, и да и ги откриеш слабите точки односно што и фали во сегашната врска а секогаш нешто ќе и фали оти совршен маж не постои. Овозможи и го тоа (удри на таа карта) и со малку време може да падне скоро секоја, оти на крају краева они живеат за возбудата односно да променат нешто во секојдневниот им живот, колку повозбудливо, поадреналински, позабрането, још боље толку забавата е поголема.