другар ми ми го кажа интервјуво цитирам: Za mene blgarskiot folklor e kako vodata kojato e vecna... LOL шо фолклор има бугарија жити се... 99,9% е македонско и ми јадет ла**а
Se soglauvam!
Tocno taka koja muzika duri i toa sto go prezemaat e loso a otkako ce go prerabotat odnosno "prepeat"e uste poloso
Plagijati nevideni!!! Samo toa e so e se soglasuvam so poveketo od vas deka ako saka covek da vidi plastika so golemi atributi bugarskite "music" programi sevistinsko mesto zqa toa !!!
I eve denovive se dogovaram doma da gi izbrisam programive zosto se stvarno srajne
Nikakva muzicka obrabotka nikakvi vokali nikakov trud vo pesnata srvarno bez veze
Хајде и аз да напише нешто. Като б'лгарин, којто от 1996 година не живее в Б'лгарија, којто е виждал само един клип на Азис и којто не познава лицата ('фаците') на Камелија, Карамелија, Малина, К'пина, јагода или нјакоја друга такава изп'лнителка.
Емил Димитров, тој почина наскоро, е имал песни в европејските класации, бил e пријател с певци като Charles Aznavour. И рускинјата Алла Пугачова стана известна след нејно изп'лнение ('performance') на емиловото "Арлекино".
Накраја, едно виртуозно фолк-джаз изп'лнение на Иво Папазов (Ибрјама) и неговија сватбарски оркест'р в USA. Вижте колко много положителни отзиви има под клипчето от страна на западни слушатели, музиканти -
Bugarska muzika-bljak.Mnogu mi e bezvezna.Samo prerabotvat nekoj nasi pesni.Samo silikoni gledam drugo nisto nema, nema nikakva vrednost ta muzika.Ne znat nitu edna pesna sami da komponirat.
Каква бугарска музика, се е македонско. Се е украдено. Ритамот & текстот. Мамето нивно.
Се к*рви со тон силикон на устана да ти се сокења дур ги гледаш
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.