- Член од
- 30 април 2012
- Мислења
- 30
- Поени од реакции
- 15
Не знам колку многу или колку малку кај нас се слуша радио и емисии на радиофрекфенциите. Сакам да ја отворам темава бидејќи јас сум релативно почетник во уредувањето и водењето на радиоемисија на едно мало локално радио, па сакам да споделиме овде мислења кои сигурно би ми користеле при понатамошниот развој на мојава активност.
Лично јас многу ретко слушам радио
Поточно кога трчам со сигурност слушам Антена 5, кога сум на компјутер секогаш го пуштам ова во кое ја работам емисијата, но ако видам музика која не ми „лепи“ одма го заменувам со you tube 

Обично сакам искрена да си бидам 
Кога слушам радиоемисии сакам да е нешто информативно, едукативно, истовремено забавно... Кога има некоја одредена тема и на истата се зборува или доколку има можност за интеракција со слушателите да се дискутира целата емисија... Музиката исто така сакам да ми биде погодена, а за мене тоа подразбира некоја смирувачка, релаксирачка мелодија, која нема потреба да е некој „хит“.
Ве очекувам, секое добро!
Лично јас многу ретко слушам радио

Кога слушам радиоемисии сакам да е нешто информативно, едукативно, истовремено забавно... Кога има некоја одредена тема и на истата се зборува или доколку има можност за интеракција со слушателите да се дискутира целата емисија... Музиката исто така сакам да ми биде погодена, а за мене тоа подразбира некоја смирувачка, релаксирачка мелодија, која нема потреба да е некој „хит“.
Ве очекувам, секое добро!