Какво чувство добивате кога ќе се замислите да имате бебе?

John Doe

Not handsome enough to tempt me
Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
убаво, гордо и одговорно :)

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Prekrasno, ubavo, seriozno, odgovorno, milo, ispolneto........
Se vo svoe vreme

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Пред се гордо... Тоа ќе биде мој потомок. Друго одговорно. Што и да му се случи во наредните 18 години јас ке се грижам за него.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Нај нај најубаво на свет, затоа што обожавам бебиња.:angel1:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Еднаш на лажна тревога нозете ми се одсекоа(добро можда ради шо не бев многу сигурен дека би ја зел за жена, девојката) ама добив впечаток дека не сум спремен, добив многу нови чуВства, пред се добро т.е. убаво, задоволно, чуВствував како созревам во делови од секунда, размислував за 3-ца(не било лесно) , појма ненам, добив чиВство исто како кога ке се вратам дома после работа и со чашка ракија чекам салата, и да не ви е од мисла, добив чуВство дека секам да го повотрам истото шо е можно побрзо! Сеа ке видиме каква е реалноста!

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Sakam bebcinja,bas se slatki.Ama mislam deka uste mi e rano za bebe.Za vo idnina dobredojdeno ke mi e,ama sega ne.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
jas imam sonuvano deka sum bremena i normalno posle se porodiv i prekrasno bese cuvstvoto zimi se :)si imav masko bebence :) mnogu pati si pomisluvam na toa na primer kako si setam so moeto bebence ili koga sum vo supermarket i ko ke gi vidam pelenite i site raboti za bebinja si vikam :" eee nekogas i jas onde ke razgleduvam vo toj del i ke se mislam ova da zeam ona da zeam " abe se mrdnav zimi se :)

С

Сатори

Гостин
Мое дете ... нежност, љубов, преголема потреба од заштита, сила, восхит, верувам дека се тоа би чувствувала кога би го држела своето дете во раце.
Едноставно мало суштество, твое, дел од тебе кој можеш да го гледаш и да го држиш во раце, сите идеали и соништа во мало човече.
Верувам дека ќе биде среќа ... чудна, но сепак среќа, можеби и повеќе од тоа.

Член од
11 јуни 2007
Мислења
106
Поени од реакции
1
убаво, пријатно, прекрасно...незаменливо чувство

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
Cel period na bremenost ili samo bebe?! :) ako e cela bremenost, NE sum se zamisluvala (ne ni sakam) :toe: a za bebe...PREUBAVO :) takvo malecko, swatko, nevino :) ako moze periodot na bremenost nekako da se skokne...milion bebenca bi sakala :) ama nemoze...toa e :toe:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
125
Поени од реакции
0
Тоа е нешто што ке ме направи најсреќна на светот. Сакам да имам многу деца, се разбира на соодветната возраст. Самото чувство дека еден ден ке станам мајка ме исполнува и ме прави срекна...

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Ке биде и тоа - ама понатаму:wink: . Мислам дека ќе биде прекрасно, да го носиш во себе, да го храниш, да го облекуваш, да му купуваш, да се грижиш за него...Тоа е дел од тебе:pipi: . Подари му ја сета љубов:helou:

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Пред се гордо... Тоа ќе биде мој потомок. Друго одговорно. Што и да му се случи во наредните 18 години јас ке се грижам за него.
До крајот на животот:smir:
Мое ке е и ќе го сакам засекогаш. Убава е помислата, едно такво мало и буцкасто со плави виткано косиче и искрена насмевка. Би се радувала, нема поголема среќа од тоа. Всушност целиот живот го вложуваме во тоа да оставиме белег откако ќе заминеме. Ќе оставам јас полно белези за некое време :pos2:.

Kajgana Shop

На врв Bottom