Shakira напиша:Jas vozam crveno Citroen Berlingo, a mnogu sakam da imam Fiat Punto.
Que , oti sto mu fali na vkusot moj?Dani^^^ напиша:Aj brisete me sea ama morav:je:
Човек што има екстра вкус не се експонира баш со тој факт..Баш тие што немаат а сакаат да имаат го праат тоа:raz:ragazza напиша:Que , oti sto mu fali na vkusot moj?
Dozvoli mi da se nasmeam..Dani^^^ напиша:Човек што има екстра вкус не се експонира баш со тој факт..Баш тие што немаат а сакаат да имаат го праат тоа:raz:
Насмеј се и не ме замарај жити се...ме мрзи да те читам:se_ molamragazza напиша:Dozvoli mi da se nasmeam..
Јас многу добро сум ја сфатила поентава на форумов.Али темава е за коли а не е "ми умре циганката па дај ја сама ќе си се пофалам дека имам екстра вкус за се".Како што кажав-човек што е екстра не се фали дека е екстра туку остава другите да го воочат тоа:wink:И ајде доста за тоа се упропасти тематаZbratko напиша:dani malku ne si vo pravo muislam ... vo forumov si kazuvame sto e i kako e ... megu drugoto i kakov vkus imame ... ako nekako si ja sfatila poentava na temava i forumov uopste ... jebi ga ...
Hihi tie ogromni se za da mozam nego da bo parkiram mi treba edno igralisteVirtualA напиша:Уствари можи еден Хамер Х2 или Х3
Dani^^^ напиша:Јас многу добро сум ја сфатила поентава на форумов.Али темава е за коли а не е "ми умре циганката па дај ја сама ќе си се пофалам дека имам екстра вкус за се".Како што кажав-човек што е екстра не се фали дека е екстра туку остава другите да го воочат тоа:wink:И ајде доста за тоа се упропасти темата