Каква кола имате/сакате?

Член од
18 декември 2005
Мислења
9
Поени од реакции
0
Jas vozam crveno Citroen Berlingo, a mnogu sakam da imam Fiat Punto.

Zbratko

The Shrink
Член од
3 јануари 2006
Мислења
875
Поени од реакции
17
Shakira напиша:
Jas vozam crveno Citroen Berlingo, a mnogu sakam da imam Fiat Punto.

Eve ja ke ti poklonam za rodendenont na forrumov edno fiat punto ...vazi? Samo kazii mi kakvo sakas!

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
ragazza напиша:
Que , oti sto mu fali na vkusot moj?
Човек што има екстра вкус не се експонира баш со тој факт..Баш тие што немаат а сакаат да имаат го праат тоа:raz:

TargeT

Сериозен СУМ
Член од
13 јануари 2006
Мислења
777
Поени од реакции
6
Скромен сум. Сакам Ford Focus 1.6

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Dani^^^ напиша:
Човек што има екстра вкус не се експонира баш со тој факт..Баш тие што немаат а сакаат да имаат го праат тоа:raz:
Dozvoli mi da se nasmeam..

Zbratko

The Shrink
Член од
3 јануари 2006
Мислења
875
Поени од реакции
17
dani malku ne si vo pravo muislam ... vo forumov si kazuvame sto e i kako e ... megu drugoto i kakov vkus imame ... ako nekako si ja sfatila poentava na temava i forumov uopste ... jebi ga ...

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Моментално немам кола, а би сакала да имам 407 или Ц6.

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Zbratko напиша:
dani malku ne si vo pravo muislam ... vo forumov si kazuvame sto e i kako e ... megu drugoto i kakov vkus imame ... ako nekako si ja sfatila poentava na temava i forumov uopste ... jebi ga ...
Јас многу добро сум ја сфатила поентава на форумов.Али темава е за коли а не е "ми умре циганката па дај ја сама ќе си се пофалам дека имам екстра вкус за се".Како што кажав-човек што е екстра не се фали дека е екстра туку остава другите да го воочат тоа:wink:И ајде доста за тоа се упропасти темата

Zbratko

The Shrink
Член од
3 јануари 2006
Мислења
875
Поени од реакции
17
Dani^^^ напиша:
Јас многу добро сум ја сфатила поентава на форумов.Али темава е за коли а не е "ми умре циганката па дај ја сама ќе си се пофалам дека имам екстра вкус за се".Како што кажав-човек што е екстра не се фали дека е екстра туку остава другите да го воочат тоа:wink:И ајде доста за тоа се упропасти темата

TEMAVA E KAKVA KOLA IMATE I KAKVA KOLA SAKATE ... sto znaci deka mozes da kazuvas kakva kola sakas .... a za da ti umre cigankata treba da prvo da ja imas ... a koga ja nemas samo ja posakuvas

Kajgana Shop

На врв Bottom