Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Мал, за подлактица. :D
Во Nike и Adidas можеш да најдеш и тие сличните продавници за спортска опрема што се-Саломон,Орка, во сити мол таа големата горе што е. :)
Ако пак ти се скапи таму тогаш се знае-БИТПАЗАР :)
Едно време даваа гратис со секој купен адидас дезодоранс и јас си земав 3 и само еден ми остана :D Ако ти се чека наредна собиранка ке ти го дадам :D

Во Nike и Adidas можеш да најдеш и тие сличните продавници за спортска опрема што се-Саломон,Орка, во сити мол таа големата горе што е. :)
Ако пак ти се скапи таму тогаш се знае-БИТПАЗАР :)
Едно време даваа гратис со секој купен адидас дезодоранс и јас си земав 3 и само еден ми остана :D Ако ти се чека наредна собиранка ке ти го дадам :D
Абе брат планирам нешто, ми треба да се празнам на нешто па ќе земам баскет ќе шутирам. Па дека ладно! :pos:

Абе брат планирам нешто, ми треба да се празнам на нешто па ќе земам баскет ќе шутирам. Па дека ладно! :pos:
Е каде стегач ке те стопли? :)
Земи дома празни се, прај склекови, стомачни и што ти знам :)
п.с. тешки јас да правев како што советувам...

дали знаете каде во Скопје се штампаат слики од USB ?

Кажете ми каде може да најдам кабел да поврзам лап топ со постар телевизор(скарт и пинови онли).
Thanks

Кажете ми каде може да најдам кабел да поврзам лап топ со постар телевизор(скарт и пинови онли).
Thanks
Сигурен си дека ке успееш лаптоп и стар тв да поврзиш?

И што ќе добиеш? -Нобелова награда? :D
Шала на страна брат, би требало во Анхоч,Амц,Нептун тие имаат такви кабли. :)
Во Анхоч немаше,ќе побарам низ Македонијава мора да има негде:)

Thanks
Лаптоп и стар телевизор само преку S-video во пин
или од вга да извадиш s-video па пин
скарт мало сутра

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom