Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Мал, за подлактица. :D
Во Nike и Adidas можеш да најдеш и тие сличните продавници за спортска опрема што се-Саломон,Орка, во сити мол таа големата горе што е. :)
Ако пак ти се скапи таму тогаш се знае-БИТПАЗАР :)
Едно време даваа гратис со секој купен адидас дезодоранс и јас си земав 3 и само еден ми остана :D Ако ти се чека наредна собиранка ке ти го дадам :D

Во Nike и Adidas можеш да најдеш и тие сличните продавници за спортска опрема што се-Саломон,Орка, во сити мол таа големата горе што е. :)
Ако пак ти се скапи таму тогаш се знае-БИТПАЗАР :)
Едно време даваа гратис со секој купен адидас дезодоранс и јас си земав 3 и само еден ми остана :D Ако ти се чека наредна собиранка ке ти го дадам :D
Абе брат планирам нешто, ми треба да се празнам на нешто па ќе земам баскет ќе шутирам. Па дека ладно! :pos:

Абе брат планирам нешто, ми треба да се празнам на нешто па ќе земам баскет ќе шутирам. Па дека ладно! :pos:
Е каде стегач ке те стопли? :)
Земи дома празни се, прај склекови, стомачни и што ти знам :)
п.с. тешки јас да правев како што советувам...

дали знаете каде во Скопје се штампаат слики од USB ?

Кажете ми каде може да најдам кабел да поврзам лап топ со постар телевизор(скарт и пинови онли).
Thanks

Кажете ми каде може да најдам кабел да поврзам лап топ со постар телевизор(скарт и пинови онли).
Thanks
Сигурен си дека ке успееш лаптоп и стар тв да поврзиш?

И што ќе добиеш? -Нобелова награда? :D
Шала на страна брат, би требало во Анхоч,Амц,Нептун тие имаат такви кабли. :)
Во Анхоч немаше,ќе побарам низ Македонијава мора да има негде:)

Thanks
Лаптоп и стар телевизор само преку S-video во пин
или од вга да извадиш s-video па пин
скарт мало сутра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom