По подобро снабдени книжари ќе најдеш.Кај има да се купи рубикова коцка?
Нарачај си од АлиЕкспрес имаш солидни таму и поевтини од тие што можеш да ги најдеш по продавници. Тие тука што ги имам начекано се за украс само, не можеш да ги вртиш ко што треба. Јас со години земам од интернет, би ти ги препорачал Qiyi коцките, одлични се за цената.Кај има да се купи рубикова коцка?
Алиекспрес секако е опција... За локално мислев.Нарачај си од АлиЕкспрес имаш солидни таму и поевтини од тие што можеш да ги најдеш по продавници. Тие тука што ги имам начекано се за украс само, не можеш да ги вртиш ко што треба. Јас со години земам од интернет, би ти ги препорачал Qiyi коцките, одлични се за цената.
Ептен скапо ова стварно. Јас кога учев да редам се изнамачив со една таква дно коцка. Инаку кинеските брендови, тие познатите, се едни од подобрите, сум користел и оригинална од Rubik's и беше срање во споредба.Алиекспрес секако е опција... За локално мислев.
Најдов од тие по 100-200ден. кинеските чкартови со лепенчиња во боја кој едвај се вртат.
Сепак барам оргинална или барем добра изработка.
Во Карес имаше као официјални од Legami ама се продале.
А Теа Колорс имаат/ле по цена од 1300ден. - Што е околу 130% поскапо од тоа што би платил некој во САД.
Па стави батерии обично не се вклучени батерите на пратките од али. Пробај фригошоб ,Санмарти,Електро метал..Каде можам да најдам вакви батерии во Скопје, нарачав ова од aliexpress ама не дојде со батерии.Прегледај го приврзокот 338716
Премногу зе мали не се ко стандардните батерии што ги гледам кај нас често, затоа прашувамПа стави батерии обично не се вклучени батерите на пратките од али. Пробај фригошоб ,Санмарти,Електро метал..
Каде можам да најдам вакви батерии во Скопје,
Ima evtini foto studia vo vero jumbo tamu prasaj.Каде во Скопје е најефтино печатење на слики за во албум. Некое фото студио што има коректни цени? За поголема количина станува збор, околу 50.
Pobaraj vo Mr Bricolage , Merkur , Alfi TehnocentarКаде да најдам бел декоративен камен во Скопје по пониски цени? Ми треба околу 50кг.
Во електрометалКаде се продава вакво нешто? Hot glue gun
Знам дека има на алиекспрес ама ако не е голема разликата на цена би го купил од МК.
Прегледај го приврзокот 339099