Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли некој да ми помогне да ја најдам носијава, од кој крај е и дали е наша (македонска)? носија.png

Се убив од барање една песна, актуелна по радио станиците најверојатно не е постара од неколку месеци. Нонстоп сум во гужва и бучава, и никако да запамтам некој стих.

Женска ја пее и рефренот нешто спомнува ..

You don't even know .. рандом текст
I don't even ... рандом текст

:pos::pos::pos::pos:

Ај да видиме шо цар треба да бидеш за да погодиш од вакви детални информации. :pos:

Се убив од барање една песна, актуелна по радио станиците најверојатно не е постара од неколку месеци. Нонстоп сум во гужва и бучава, и никако да запамтам некој стих.

Женска ја пее и рефренот нешто спомнува ..

You don't even know .. рандом текст
I don't even ... рандом текст

:pos::pos::pos::pos:

Ај да видиме шо цар треба да бидеш за да погодиш од вакви детални информации. :pos:
Оваа?

Да, памти повеќе текст, немој Shazam да си искористил.

Џабе, не носам телефон на работно место а само таму ја имам слушнато. Денес цел ден ми е оклучено топ чартс врти никако да дојде на ред. :pos:

Може ли некој да ми помогне да ја најдам носијава, од кој крај е и дали е наша (македонска)? Прегледај го приврзокот 295290

Embroidery on a bridal folk costume, Kriva Palanka region, the Republic of Macedonia (the photo is taken from the Ph.D. dissertation “Macedonian traditional ornaments” by Jasminka Ristovska Pilichkova).

Dali nekoj znae kade se prodavaat kanvasi ? Beli bez nisto za niv

Знае некој каде се наоѓа аути салонот на Форд?

Знае некој каде се наоѓа аути салонот на Форд?

Патот према Шутка, на самата раскрсница каде што се спојуваат булевар Словенија со Босна и Херцеговина

Патот према Шутка, на самата раскрсница каде што се спојуваат булевар Словенија со Босна и Херцеговина
Фала многу

Знае ли некој каде би можел да најдам добар избор на миди DJ контролери?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom