Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има некаде у ск Camp shower да се најде немам време да нарачувам од али
51ZazGJh6sL._SY300_.jpg

Во Џамбо имам видено, провери дали ги продаваат сеуште.

дали знаете каде можам да најдам за селфи стап делечински управувач затоа што го изгубив некаде од интернет да се порача

Нено 2 Кисела Вода, кај Бане Сомбор

Sent from my 6050Y using Tapatalk

Дечки, барам едно мислење од форумов што го прочитав пред скоро половина година, можеби и повеќе, но не ми текнува од кој член беше, знам дека го имаше и во Пост на денот, а искочи и меѓу Топ 10 мислења.

Напросто, дечкото во постот пишуваше за изборот што го правиме со политичките партии е исто како носење на електрична нараквица околу раката, и со секој избор, се повеќе се стега истата. Тоа беше симболиката, чисто колку да можете да се сетите тие што го имате прочитано постот.

Убави чаши за коктели?

Да не знае некој колку одприлика се движи цената на нинтендата и дискетите на Битпазар?

Нa времетo кoгa беa aктуелни, 100 денaри дискетa и oкoлу 1000 нинтендo (кoмплет кaбли, aнтени, aдaптер, џoјстици).
Сегa вaљдa е дуплo (пoефтинo, кaкo демoде... или пoскaпo кaкo aнтиквитет) :D

Абе земи 2 џoјстици зa кoмпјутер, симни игри и емулaтoр и пoврзи сo телевизoрoт. Знaм декa не е истo чувствoтo, aмa ќе имaш кoлекцијa oд 1-2 илјaди игри зa џaбе :D

Дa не сaкaш дa ти изнaјмaм ? :P

Нa времетo кoгa беa aктуелни, 100 денaри дискетa и oкoлу 1000 нинтендo (кoмплет кaбли, aнтени, aдaптер, џoјстици).
Сегa вaљдa е дуплo (пoефтинo, кaкo демoде... или пoскaпo кaкo aнтиквитет) :D

Абе земи 2 џoјстици зa кoмпјутер, симни игри и емулaтoр и пoврзи сo телевизoрoт. Знaм декa не е истo чувствoтo, aмa ќе имaш кoлекцијa oд 1-2 илјaди игри зa џaбе :D

Дa не сaкaш дa ти изнaјмaм ? :P

Не бе човек, за внука ми е, не иде да и купам рачки за компјутер па да незнае емулаторот да го отвори, а секогаш кога ќе дојде кај мене ги игра тие игри... затоа планирам нинтендо да и земам :)

Каде можам у Скопје да купам пулови, топовчиња, како и да се викаат овие со кои закачувавме на стиропор ко мали листови?

Sent from my E2003 using Tapatalk

Каде можам у Скопје да купам пулови, топовчиња, како и да се викаат овие со кои закачувавме на стиропор ко мали листови?

Sent from my E2003 using Tapatalk

Ако мислиш на овие како на сликава ( paper pins ) би требало да има по книжарнициве или евентуално Џамбо.

Attachments

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    3,9 KB · Прегледи: 11
Кај има поголем избор на капи? Од оние нели што се baseball hats, вака нешто. Ми треба една капа со точно две бои (зелена и виолетова), затоа прашувам кај има поголем избор да најдам.

Кај има поголем избор на капи? Од оние нели што се baseball hats, вака нешто. Ми треба една капа со точно две бои (зелена и виолетова), затоа прашувам кај има поголем избор да најдам.
Се проба во трговскио центар во СК?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom