Каде да ја најдам книгата „Моќта на потсвеста“

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Како што кажува самиот наслов ја барам книгата „Моќта на подсвеста“ од Џозеф Марфи... Доколку ја има некој во ПДФ или на интернет ќе замолам да ми пратите линк... благодарам однапред
Како што кажаа погоре исто и јас ако сакаш можам одма да ти ја дадам за поклон оти и мене само прашина ми фаќа(добро има и корист од неа, понекад ја користам за потпирање на една маса која е крива)... Ја купив пред 6 год. и тоа од Охрид бев и ја видов... знам се креваше фама у тоа време ептен околу книгава и ај викам да видам што е... ТАПА...поглупа книга не сум читал... нешто у стилот е ко оние книгине Мисли позитивно и збогати се финансиски...:facepalm:
Ако имаш некоја маса што ти се клати ти ја препорачувам книгава ептен е добра за таква намена...:sneaky:

Член од
3 септември 2012
Мислења
127
Поени од реакции
117
Како што кажува самиот наслов ја барам книгата „Моќта на подсвеста“ од Џозеф Марфи... Доколку ја има некој во ПДФ или на интернет ќе замолам да ми пратите линк... благодарам однапред
Рано ти текнало да ја побараш. :) Оваа беше хит пред 100 години. Се наоѓа за палење оган...Не верувам дека останал некој примерок.:P

Член од
13 мај 2013
Мислења
150
Поени од реакции
38
Јас ја прочитав книгава и мн си е јака. Иако јас лично не ја препорачувам на секого бидејќи може да биде фатална за луге со слаба психа и луге без верба ( а нема такви луге без верба како на пример атеистите.. и они ВЕРУВААТ а во тоа дека во ништо не треба дасе верува )

Не работи кај сите иста техника така да пронајдете си ја својата. Размислете рационално пред да давете негативни коментари Позз.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Јас ја прочитав книгава и мн си е јака. Иако јас лично не ја препорачувам на секого бидејќи може да биде фатална за луге со слаба психа и луге без верба ( а нема такви луге без верба како на пример атеистите.. и они ВЕРУВААТ а во тоа дека во ништо не треба дасе верува )

Не работи кај сите иста техника така да пронајдете си ја својата. Размислете рационално пред да давете негативни коментари Позз.
Атеистите не ВЕРУВААТ дека во ништо не треба дасе верува.Имаш атеисти што веруваат во астрологија, духови и слични враголии.
Еквиваленција на lack of belief со belief е исто ко еквиваленција на lack of proof со proof of lack.

Член од
13 мај 2013
Мислења
150
Поени од реакции
38
Атеистите не ВЕРУВААТ дека во ништо не треба дасе верува.Имаш атеисти што веруваат во астрологија, духови и слични враголии.
Еквиваленција на lack of belief со belief е исто ко еквиваленција на lack of proof со proof of lack.

Кул е и таа класификација иако не ја напоменав, сепак не гледам зошто некој би ја демантирал книгава .. :)

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Кул е и таа класификација иако не ја напоменав, сепак не гледам зошто некој би ја демантирал книгава .. :)
Па една причина за демантирање на книгата би било несогласување со тоа што е напишано во неа, односно дека е Дипак Чопра bollocks.

Kajgana Shop

На врв Bottom