Исчезнати лица

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.511
Па панче е дел од таа тајфа, од тие ситни партии кои се бафтаат со теории на заговор. Мислам дека бил кај Бачев. Колата што ја користеле била од Родина. Мислам дека Панче требал да е со нив ама му проработел мозокот.
Автоматски споено мислење:

Тоа што се контрадикторни уште повеќе ја замрсува работата, па можно е да купуваат време.

Еве кај бил

Не гледам што ќе добијат со купување на време, и така се веќе затворени. Попара е приказната, многу трапави за што и да планирале.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.313
Не гледам што ќе добијат со купување на време, и така се веќе затворени. Попара е приказната, многу трапави за што и да планирале.
Па тоа ти викам палчо ги изиграл и си го истерал својот план. Многу веројатно да се заштитил, уништувајќи докази. Им продал приказна околу таткото и сега глуми невин и наместен.

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
4.918
Поени од реакции
9.618
Мислам дека од обвинителството нема да се замараат со мотивот, ќе ги стрпаат апсаана и ќе се стиши.
Многу лабави докази имаат а инаку во право си нема да сакаат да се одолговлекува ова.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.399
Поени од реакции
9.023
Како и да е дпмне ако пушти барем еден да се извлече ќе почнат со припремите за погреб на партијата, слично како шо се самоуби сдс.
ова би било добра идеја за некоја нова шарена револуција, посебно со оглед на тоа што цел судски систем не е од дпмне туку на дуи-сдсм, доволно им е само да им се ндмигне и преставата може да почне.

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.691
Поени од реакции
6.019
Многу лабави докази имаат а инаку во право си нема да сакаат да се одолговлекува ова.
Za trojcata imaat sigurni dokazi...samoto priznanie i pokazuvanje na 2-ta groba ke im presudi. Plus snimkite, plus vikaat od forenzika i nivni dnk tragi i otpecatoci...

Za Palco, ne znam...Advokatot gledam vika deka go nema ni na snimki, nitu ima negova dnk i otpecatoci?
Obvinitelstvo vika imaat listing od razgovori, ama samite vikaat deka ne gi koristele nivnite telefoni...Ok, koristele ednokratni telefoni, ama kolku ke uspee da se dokaze toa...
Da ne izleze deka najjak dokaz na Obvinitelstvo se samo izjavite od drugite?

Tatkoto e celosna enigma, barem spored dosega objaveno...Bil dobar roditel, blizok so decata, nemal finansiski problemi so droga ili kocka, bil finansiski stabilen, imal kapital od stotici iljadi evra... E sega, takov covek da vleze vo dil za kidnapiranje na sopstveno dete...ne znam, ne mi stima... Plus so takva jadna ekipa...I, za kolku pari? Za 30k za 5 dusi? Pa i toj stan od kade bile parite bil na negovo ime, toj im go prepisal kako poklon.
A i celoto obvinenie okulu "iznuda za pari" e polno so dupki....

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.991
Поени од реакции
5.605
Za trojcata imaat sigurni dokazi...samoto priznanie i pokazuvanje na 2-ta groba ke im presudi. Plus snimkite, plus vikaat od forenzika i nivni dnk tragi i otpecatoci...

Za Palco, ne znam...Advokatot gledam vika deka go nema ni na snimki, nitu ima negova dnk i otpecatoci?
Obvinitelstvo vika imaat listing od razgovori, ama samite vikaat deka ne gi koristele nivnite telefoni...Ok, koristele ednokratni telefoni, ama kolku ke uspee da se dokaze toa...
Da ne izleze deka najjak dokaz na Obvinitelstvo se samo izjavite od drugite?

Tatkoto e celosna enigma, barem spored dosega objaveno...Bil dobar roditel, blizok so decata, nemal finansiski problemi so droga ili kocka, bil finansiski stabilen, imal kapital od stotici iljadi evra... E sega, takov covek da vleze vo dil za kidnapiranje na sopstveno dete...ne znam, ne mi stima... Plus so takva jadna ekipa...I, za kolku pari? Za 30k za 5 dusi? Pa i toj stan od kade bile parite bil na negovo ime, toj im go prepisal kako poklon.
A i celoto obvinenie okulu "iznuda za pari" e polno so dupki....
Za da go ekstradiraat od Turcija vo Makedonija, Makedonija trebase da pokazi cvrsti dokazi deka toj e storitelot za da bide ekstradiran...I bese ekstradiran...Taka da, ke vidime so ke se deshava...

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.520
Поени од реакции
3.658
Za da go ekstradiraat od Turcija vo Makedonija, Makedonija trebase da pokazi cvrsti dokazi deka toj e storitelot za da bide ekstradiran...I bese ekstradiran...Taka da, ke vidime so ke se deshava...
И признание од уапсен е доволно за да го екстрадираат во Македонија

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
4.918
Поени од реакции
9.618
Можеби се учесници ама никој од нив не е убиецот. Ова е местенка за Палчо и неговата партија... Палчо располагаше а можеби и сеуште со многу докази за мафијашки банкстерски зделки каде се спомнуваа јавно имиња и презимиња во неговите поранешни подкасти. На тапет најчесто беа мети Бујар Османи и Али Ахмети. Тоа не е мала работа...

А дали некој од тројцата признале до сега кој е убиецот?

Тоа значи дека по брза постапка до сега требаше да си лежи. Ама нешто ја кочи пресудата...

Многу веројатно да се заштитил, уништувајќи докази.
Ова ако го размотриш ќе ни завршиш голема услуга на сите па дури и на судството.

Последно уредено:
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.343
Можеби се учесници ама никој од нив не е убиецот. Ова е местенка за Палчо и неговата партија... Палчо располагаше а можеби и сеуште со многу докази за мафијашки банкстерски зделки каде се спомнуваа јавно имиња и презимиња во неговите поранешни подкасти. На тапет најчесто беа мети Бујар Османи и Али Ахмети. Тоа не е мала работа...

А дали некој од тројцата признале до сега кој е убиецот?

Тоа значи дека по брза постапка до сега требаше да си лежи. Ама нешто ја кочи пресудата...

Ова ако го размотриш ќе ни завршиш голема услуга на сите па дури и на судството.
Секако секако полесно е да наместиш егзекуција на дете некој дека направил со што пак матријалите со докази да ги има одколку да го убиеш и згора на се случааааајно му текна да бега му се предскажа дека ке го местат :masa:

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.691
Поени од реакции
6.019
Можеби се учесници ама никој од нив не е убиецот. Ова е местенка за Палчо и неговата партија...
Ne mozebi, tuku sigurno se ucesnici. Ili mislis deka im se sonilo, pa znaat kade se zakopani?
Dali nekoj on niv pukal....ne znam... Ti imas dokaz deka nikoj ne e ubiec, kako sto si pisal?

Mestenka za partijata, be....Koja crna partija, prijatel?...Partija koja nikoj ne ja znae? Partija so politicko vlijanie kolku sobiranka pred kooperacija...Pa pola bliski rodnini na clenovite (ako voopsto ima) ne ja znaat....Nekoj ke ja mesti "partijata", be...

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.714
Поени од реакции
9.545
Ништо чудно да има расчистувано стари работи Палчо, а овие телињава од Велес да ги има користено како жртвени јагниња со тоа што им продавал филмови за влашки/еврејски банкстери и слично, не сте свесни во какви се работи луѓето се спремни да веруваат и да превземат било што во врска со тоа.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.986
Поени од реакции
83.353
Ponatamu,
целта била да се бара откуп
Ako e ova tocno, togas znaci ne bilo planirano ubistvo
Колку што разбрав јас, планот е да се бараат пари и откога ќе се добијат да не се ослободи киднапираната, туку заради безбедност на починителите, да се убие.

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.691
Поени од реакции
6.019
Колку што разбрав јас, планот е да се бараат пари и откога ќе се добијат да не се ослободи киднапираната, туку заради безбедност на починителите, да се убие.
Ako bilo taka, se otvaraat drugi prasanja...-kade planirale da ja cuvaat...zosto nemalo baranje za otkup....zasto e ubiena vednas....dali tatkoto go prifatil oboj plan....

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.986
Поени од реакции
83.353
Ako bilo taka, se otvaraat drugi prasanja...-kade planirale da ja cuvaat...zosto nemalo baranje za otkup....zasto e ubiena vednas....dali tatkoto go prifatil oboj plan....
Нигде нема да ја чуваат. Ја убиваат, ги зимаат парите и се кријат.

Kajgana Shop

На врв Bottom