Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pozdrav. Ako neko ima za STB Emu mac i portal domaće exyu. Moze u PM hvala

sta mislite, da li bi "upalio" neki mac, da ih pustim jedno milion u "masinu", na bilo koju adresu ;):D
mozda neka "masina" kojoj ne treba config. :D

Последно уредено:
Sretan Uskrs svima koji slave!!!!

Izgleda nekima malo padne posao sa IPTV pa se ovdje počnu javljati u nadi da će se malo pričati o njima. Obično su to nezanimljivi koji u principu ništa ne rade da poboljšaju uslugu ili broj kanala. Što je najgore, takvima uđeš u server, napraviš sebi listu i gledaš je vječno jer je ne smije ugasiti :D :D :D

Mogu misliti vi koji pisete na taj nacin kakvi ste uzivo zapravo... Malo se lijece kompleksi izgleda? Cuj udje se u server, napravi lista i ovaj ne smije gasiti? Jbg nemojte pretjerivati bezveze

Mogu misliti vi koji pisete na taj nacin kakvi ste uzivo zapravo... Malo se lijece kompleksi izgleda? Cuj udje se u server, napravi lista i ovaj ne smije gasiti? Jbg nemojte pretjerivati bezveze
Ako moze par pitanja? Dali ti zaradjujes lovu od ovoga? Dali je to sto radis nelegalno?
Ako je odgovor 'da' na oba pitanja: Cuti brate i poklopi se usima i sta te briga sta mi besposlicari pisemo po forumima.

Nije verovatno mislio na taj nacin,vec izvuce listu pobrise sto mu ne treba i oblikuje prema svojoj volji i ono sto gleda.Sam tako radim...sta ce mi mega liste a gledam par kanala.A gasiti smes...pa tvoje je,al koja svrha samo si pravis posla.Druga je situacija kad se objavi javno,to opravdavam.Lakse je pustiti nas par da gledamo i svi mirni.
Ljudi su svakakvi,i normalno je da stitis biznis.A i ne valja se inatiti,kad krene skeniranje ometaju se mnogi.Licno sam uvek za kompromis i dogovor,i ima i takvih koji me ne diraju.Cak i sam kad primetim da gazda gleda..ovo gazda mislim na onog ko je pretplacen..pustim nek gleda.U krajnjem slucaju njegovo je...toliko mogu.Nisu svi preprodavci ili zlobni.
I u pravu si za jedno...ne valja preterivati,skromni uvek imaju.
A uzivo iznenadio bi se kakvih nas ima,i ne sebicnih,skromnih,prijatnih.A ovo...izduvni ventil i zanimacija.
Автоматски споено мислење:

evo, tri starca unose zivost :D
Cetiri starca...

Ajmo ovako pitanje.. Skinem ti cijelu data bazu, znaći imam sve.. Uđem ti u panel i napravim si listu i kažem ti ako je obrišeš da ću cijelu data bazu stavit javno.. A tamo 500 mak adresa od tvojih korisnika od samsung tv.. Znaći mogu im brisati liste stalno.. Tvoje reselerske liste svi korisnici.. Ajd odgovori dali bi mi pustio tu listu u panelu ili bi je obrisao da ovo sve izađe javno.. Ajd pošteno odgovori?

pinocchio-nose.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom