Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Odgovoriću ti ako daš časnu pionirsku da nećeš nikome rećiDa li postoji mogućnost da se gleda gradina??
Provjeri PMPozdrav. Ako neko ima za STB Emu mac i portal domaće exyu. Moze u PM hvala
gradina radi normalno preko validnog macaDa li postoji mogućnost da se gleda gradina??
Ja sam probao 20_ak, učita listu ali ne otvara kanale.gradina radi normalno preko validnog maca
Sretan Uskrs svima koji slave!!!!
Izgleda nekima malo padne posao sa IPTV pa se ovdje počnu javljati u nadi da će se malo pričati o njima. Obično su to nezanimljivi koji u principu ništa ne rade da poboljšaju uslugu ili broj kanala. Što je najgore, takvima uđeš u server, napraviš sebi listu i gledaš je vječno jer je ne smije ugasiti![]()
![]()
![]()
Ako moze par pitanja? Dali ti zaradjujes lovu od ovoga? Dali je to sto radis nelegalno?Mogu misliti vi koji pisete na taj nacin kakvi ste uzivo zapravo... Malo se lijece kompleksi izgleda? Cuj udje se u server, napravi lista i ovaj ne smije gasiti? Jbg nemojte pretjerivati bezveze
Nije verovatno mislio na taj nacin,vec izvuce listu pobrise sto mu ne treba i oblikuje prema svojoj volji i ono sto gleda.Sam tako radim...sta ce mi mega liste a gledam par kanala.A gasiti smes...pa tvoje je,al koja svrha samo si pravis posla.Druga je situacija kad se objavi javno,to opravdavam.Lakse je pustiti nas par da gledamo i svi mirni.Mogu misliti vi koji pisete na taj nacin kakvi ste uzivo zapravo... Malo se lijece kompleksi izgleda? Cuj udje se u server, napravi lista i ovaj ne smije gasiti? Jbg nemojte pretjerivati bezveze
Cetiri starca...evo, tri starca unose zivost![]()
Ajmo ovako pitanje.. Skinem ti cijelu data bazu, znaći imam sve.. Uđem ti u panel i napravim si listu i kažem ti ako je obrišeš da ću cijelu data bazu stavit javno.. A tamo 500 mak adresa od tvojih korisnika od samsung tv.. Znaći mogu im brisati liste stalno.. Tvoje reselerske liste svi korisnici.. Ajd odgovori dali bi mi pustio tu listu u panelu ili bi je obrisao da ovo sve izađe javno.. Ajd pošteno odgovori?Mogu misliti vi koji pisete na taj nacin kakvi ste uzivo zapravo... Malo se lijece kompleksi izgleda? Cuj udje se u server, napravi lista i ovaj ne smije gasiti? Jbg nemojte pretjerivati bezveze