- Член од
- 9 февруари 2019
- Мислења
- 27
- Поени од реакции
- 29
Pozz... imas pp.Здраво, ве молам некој ако може да ми прати m3u листа со балкански канали, фала
Последно уредено од модератор:
Pozz... imas pp.Здраво, ве молам некој ако може да ми прати m3u листа со балкански канали, фала
Dux4 -Budi iskren.Koji je tvoj panel-server ???Molio bi vlasnika baklje da popravi ova svoja dva kanala.. Baklja romance.. Sve dobro radi a oni bufraju... Hvala
Автоматски споено мислење:
Hitno molim, žena me viće... Popravljaj to
I Baklja Romance i Baklja Mysteries rade dobro. Provjeri net. Obzirom da su oba kanala 5.5 do 6 Mbps!Molio bi vlasnika baklje da popravi ova svoja dva kanala.. Baklja romance.. Sve dobro radi a oni bufraju... Hvala
Nisu radili dobro kad sam napisao, poćelo dobro radit nakon 20 minuta od posta... Ej zakon su mi ta dva kanala..I Baklja Romance i Baklja Mysteries rade dobro. Provjeri net. Obzirom da su oba kanala 5.5 do 6 Mbps!
Ja mislio da to niko ne gleda. Dump od pickboxa i nesto HBO OD.Nisu radili dobro kad sam napisao, poćelo dobro radit nakon 20 minuta od posta... Ej zakon su mi ta dva kanala..
Ps. Brzina mi je bila 0k0 55 mbs. Inaće imam 60/10 brzinu
Ma žena nešto bolesna.... Jućer cijeli dan ovaj romace gledala haha.. A ja znam ovaj drugi. Cinestar comedy i mali nik junior, to se kod nas gleda.. Nemam običnu tv niti satelit pa koristim iptv.. Jbg nemoj se ljutit ako si vlasnik.. Ja se malo prikačim ali nezloupotrebavam.. Ni videoteka nije loša.. Ženi se sviđa baklja a ima na istom tv i vivet i art hahaJa mislio da to niko ne gleda. Dump od pickboxa i nesto HBO OD.
NIsam vlasnik... Dok ide ide...Ma žena nešto bolesna.... Jućer cijeli dan ovaj romace gledala haha.. A ja znam ovaj drugi. Cinestar comedy i mali nik junior, to se kod nas gleda.. Nemam običnu tv niti satelit pa koristim iptv.. Jbg nemoj se ljutit ako si vlasnik.. Ja se malo prikačim ali nezloupotrebavam.. Ni videoteka nije loša.. Ženi se sviđa baklja a ima na istom tv i vivet i art haha
Super je popravio odličnoMolio bi vlasnika baklje da popravi ova svoja dva kanala.. Baklja romance.. Sve dobro radi a oni bufraju... Hvala
ppima li ko mac da mi salje ima neki iptv prodavač našu seriju Klan