ajde olbin i ja bi voleo da mi šalješ scaner da skidam neki macdijelim ex yu liste sa vise konekcija
Автоматски споено мислење:
dijelim scenere i komande koje vade sve usere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ajde olbin i ja bi voleo da mi šalješ scaner da skidam neki macdijelim ex yu liste sa vise konekcija
Dado ako bogda vidimo se u ZeniciBice dobro s Ircima u Zenici, extra narod ..sisaju ko smukovi, a miroljubivi. Jedan se neke godine kad smo igrali u barazu ubio na mrtvo i zaspao u parku.. mi ga budili i doveli medju njegove.U Parizu su bili uz nas protiv Francuza, vecinu onih panoramskih brodova na Seni oni drze.
Hajde ljudi,sto ste navalili na taj scaner,zezao se olbih da vidi ko mu traži,kad bi neko takvu stvar tako lako dijelio na pm onda mu je to isto ka javno da je objavio.ajde olbin i ja bi voleo da mi šalješ scaner da skidam neki mac
aBD .... Ljiljani zlatni, opet smo s' vama ponovo nebo ce gorit nad namaDado ako bogda vidimo se u Zenici

Hvala.....dijelim ex yu liste sa vise konekcija
Bilino polje ....Zapadna trebina....I nadajmo se najboljem...Dado ako bogda vidimo se u Zenici
obavezno mi javite gdje da se nađemoaBD .... Ljiljani zlatni, opet smo s' vama ponovo nebo ce gorit nad nama![]()

Jel mogu ja dobitite skenere i komande pozdravdijelim ex yu liste sa vise konekcija

sad si ga.............Vidi Dux ja se 100% zezam prenesi svojim Gazdama da si ti jendo obicno smece koje cinkari ljude radi jedne liste da bi se uvukao nekom u Supak to jest u supcinu.Ja sam do sa dkonto da se ti zezas ali ti si bolestan,bezobrazan nesznas sta ces sa sebe... Ako vec znas u sto necu d aulazim ond ato dokazi,zardi nemoj da na tebi neki drugi zaradjuju a ti ispade MAGARAC.

je odlicanoldbih hvala na skener extra je
olbin može i meni ovaj scanerdijelim scener sa kojim mozete i ograniciti da vadi liste za zeljenim brojem konekcija,da ne vadi one sa jednom i slicno,super stvar
Ako može, šaljidijelim scener sa kojim mozete i ograniciti da vadi liste za zeljenim brojem konekcija,da ne vadi one sa jednom i slicno,super stvar