Kolkava mu e cena sega na TiviMate @colovekUHD78, ako imas info?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam platio lifetime licencu za 3899 dinara sto mu dodje oko 33 EUR.Kolkava mu e cena sega na TiviMate @colovekUHD78, ako imas info?
ohohoh pa ti plati 12 meseca preplatu za iptv ajde preplata je 10 eura neseriJa sam platio lifetime licencu za 3899 dinara sto mu dodje oko 33 EUR.
Brate mili, valjda znam koliko sam platio. Da li ti znas razliku izmedju lifetime i 12 meseci licence?ohohoh pa ti plati 12 meseca preplatu za iptv ajde preplata je 10 eura neseri
dalabu si i ti koji objavis tak nest a dalabu je i on kad komentarise tvoju objavu, kao da nekog boli racku na koju app gledas, dal si je platio i koliko, niko nije pitao ni tebe ni njega, ali ima dokonih ovdje i previse, to kao sakupljate postove koji su ali bas beskorisni (ili se logujes sa oba nicka pa nabijas sebi postove, ne vidim drugacije veze)Brate mili, valjda znam koliko sam platio. Da li ti znas razliku izmedju lifetime i 12 meseci licence?
Reci mi jedan valjani razlog zasto bi lagao?
Sledeci put cu ti se mozda obratiti kada naucis kako se pravilno pise "neseri". Do tada adios.
Исто.
A koja je razlika,osim sto je sad sve zuto?Prekrasan dizajn, svaka pohvala.
A koja je razlika,osim sto je sad sve zuto?![]()