Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
taj cccam ako je stabilan imal ko u mene ima neki oscam ali ledi slika

Savjet za ove strucnjake sa serbianforum.
Xwork ne kurcite se sa tim i ne pravite aplikacije multiconekcion list skenere i slicna sranja kad znamo da se to seve moze da pokupi sa jednim linkom.
A i ovo sto radite nagledace te se :)
e.png

Последно уредено од модератор:
Dzaba si brisao u paint-u, pisao si ca clanom koji ima post iznad tvog :D
Nije bitno ko je u pitanju bitno je sta vi radite zapamti izjebete li me taj xwork ide da svi clanovi ga gledaju 200 listi sa vise konekcija direktno iz Amsterdama.
A i ja vama dvojici nasao to objasnjavati neznate vi o tome nista nego oni koji su vam napravili te skripte i aplikacije i glume hakere. A vi ste ionako samo ratnici za rasprave po forumima od vas nikakve koristi druge nema.
Pozivam Fes TV, Balkan UFO, Idiokratiu fatajte ove odbjegle mumije vidite da i sami neznaju gdje su posli :)

Последно уредено:
Isto ko što si ti fer prema drugima tako smo i mi prema tebi.

Ti elmu986 si očigledno promašio forum, zarađuješ lovu od IPTV-a a ovde sve živo prozivaš, pretiš i vređaš, tobože ostavljaš nekakve liste, polovina od njih je EXPIRED - ko od tebe šta uzeo nogu slomio ! :uzi:

kenush@
Stavio ovaj fluss i ti bih odma da se ku.... i djelis ljudima, valja li to tako aaaa?
Ti ili potraži psihijatra ili promeni dilera.
Автоматски споено мислење:

bravo

hehehheeeee, ja paranoican - pa, tebi je pozlilo covece, izjesce te ljubomora
Naravno da imaš, kad se u VIP delu moliš za liste.I to me zabole šta imaš. Kao da samo ti imaš. De navedi ceo inventar po kući šta imaš.

Последно уредено:
kenush@
Diler dobar nebih ga mjenjao nizasta na svjetu, A nije taj isti fluss sto se mumija kurci i gospodar svjetlosti tame Lucifer licno?

Ti ili potraži psihijatra ili promeni dilera.

Naravno da imaš, kad se u VIP delu moliš za liste.I to me zabole šta imaš. Kao da samo ti imaš. De navedi ceo inventar po kući šta imaš.
heheheheeeee, crci ces od ljubomore

moze li mi neko reci, kakav je to VIP deo, kad u njemu neko mora moliti za liste :D
@kenush@ postavi i jedan post, gde sam ja negde nekoga molio za listu ;)

niko nemoli pita da dobije. molitise mozemo bogu samo

Kajgana Shop

Back
На врв