- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
kome treba "svetska" m3u lista neka se javi, null, 8000 konekcija, ima i domacih kanala 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nije on pokrenuo... A neee.. Netko drugi je počeo...Ako se ne varam/o imas svoj forum zasto tamo ne pokrenes polemiku oko toga koje ,koga ,sta, kako zbog cega i koliko.Bas si nasao ovde da zapocinjes nesto gde mu nije mesto.
To sto pises o brojkama pa zavisi ko te brojke pise ,oni koi su protiv njega napisat ce ogromne brojke,oni koi su za njega negirat ce sve te stvari i tako to u nedogled.
Tako da drzi se iptv i sve vezano za.
Ako moze da isprobam!?kome treba "svetska" m3u lista neka se javi, null, 8000 konekcija, ima i domacih kanala![]()
A vidi prijatelju ako je tebi i sličnima kao tebi sve provokacija,najpametnije stavi masku i na oči ili jednostavno iskljuci iskljuci internet.Nije on pokrenuo... A neee.. Netko drugi je počeo...
Ako ima salji jednu pozdravkome treba "svetska" m3u lista neka se javi, null, 8000 konekcija, ima i domacih kanala![]()
ako moze i meni (MACova imam i za podjeliti ali m3u nemam)kome treba "svetska" m3u lista neka se javi, null, 8000 konekcija, ima i domacih kanala![]()
saljikome treba "svetska" m3u lista neka se javi, null, 8000 konekcija, ima i domacih kanala![]()
PM mi otvoren za sve sto je dobrokome treba "svetska" m3u lista neka se javi, null, 8000 konekcija, ima i domacih kanala![]()
kome treba "svetska" m3u lista neka se javi, null, 8000 konekcija, ima i domacih kanala![]()
imas ppmoze jedan mac
ako moze i meni da isprobam i da ne zaboravim nek vam je sretna prinovakome treba "svetska" m3u lista neka se javi, null, 8000 konekcija, ima i domacih kanala![]()