Prvo da kazem da nemam nista protiv Serbianforuma ,otkud vam uopste taj zakljucak? naprotiv ..emotivno sam vezan za taj forum jer su tu pocetci mog bavljenja ovim , i tamo sam clan mislim od 2012. godine , bio aktivan godinu dvije i onda ispao iz te iptv price.
Vratio se prije malo jace od godinu i tamo i na Kajganu na kojoj sam takodje imao profil samo sto sam za ovaj na kajgani izgubio stari login pa sam se morao registrovati ponovo.
Na Kajgani vise pisem trenutno jer je na Serbian Forumu malo previse za moj ukus i temperament sve posveceno iskljucivo IPTV-iju , ovdje se nasalimo malo i na neke druge teme pa se bolje relaksiram te je to jedini razlog sto sam tu prisutniji .
Tako da sto se mene licno tice jos jednom naglasavam da nemam bas nista protiv SF-a vec bas nasuprot tome, jaku emociju koju kao sentimentalac po prirodi osjecam prema tom forumu .
Nisam tu pricu ispratio o skenerima te 2015. i ne znam sta se dogadjalo .
Moj stav je da se javno ne treba nista vrijedno objavljivati , ali isto tako da ne treba ocajavati ako članovi naših foruma (za mene su nasi svi koje posjecuju ljudi sa naseg govornog podrucja) na neki način dođu do njih, a pogotovo ne smisljati planove kako da ih se onemoguci u koristenju istih.
To je klasični snobizam gdje ljudi imaju potrebu da su superiorni nad drugim i onda kad im se neko približi osjecaju se nervozno , uplaseno jer je ugrozen njihov vjestacki iskompleksirani ego hranjen statusnim simbolima te traze nacine da ove sunovrate u ambis.
Brate, ako imas prvu klasu sta ti onda smeta sto neko drugi vozi drugu ili trecu ...
To je suština cijele moje priče .